16.8.2016

LBB (Little Black Bag) - the unboxing

Uusi iltaveskani on vihdoinkin täällä, päivän myöhässä luvatusta toimitusajasta (ei mikään kriisi, mutta kun odotin sitä niin kovasti jo eilen...). Taisin tilata nyt ekaa kertaa matchesfashion.comista, vaikka olen ihan vakkarikävijä ja erityisti verkkokaupan vaatekuvien stailausten suuri fani.


Pakkauslaatikko oli jo itsessään vallan ihastuttava, ja otankin sen ehdottomasti uusiokäyttöön samantien korulaatikoksi!


Saint Laurentin dustbag sen sijaan oli pettymys: ohutta ja halvan oloista puuvillakangasta, ja logon painatuskin oli jotenkin vähän sinne päin. Höh!


Laukku oli onneksi aivan odotusten mukainen, ja ihan oman oloinen! Huh!Laukku on juuri sopivan kokoinen, eli mukaan mahtuu vähän enemmän kuin pelkkä luottokortti ja kännykkä. Se on silti olalla tosi kevyt ja hihnakin oli onneksi sopivan pituinen, sillä siinä ei ole säätömahdollisuutta.Jakku Sand | farkut rag&bone | kengät Pretty Ballerinas
Se toinen Saint Laurentin vaihtoehto, jota harkitsin, oli vähintään yhtä kaunis kuin tämäkin malli, mutta se kaatui metalliseen olkahihnaan, jota jostakin syystä vierastan.

Tässä vielä tyytyväinen loppukäyttäjä (vaatteet rytyssä ja tukka sekaisin pitkän työpäivän jälkeen).

Nyt jään odottelemaan kaikenlaisia bilekutsuja ja muita juhlallisuuksia syksyyn, jotta pääsen todistelemaan itselleni kuinka fiksun ja monikäyttöisen laukun tulinkaan hankkineeksi ;-D

6 kommenttia:

 1. Kaunis laukku ja toivotaan paljon juhlia syksylle. Hih, mä just tykästyin siihen toisen laukun hihnaan. Kaikki juhlavaatteeni ovat aina mustia, joten ajattelin, että itselläni just se hihna ja logo toisivat jotain pientä ylellisyyttä, kun en osaa korujakaan käyttää kelloa lukuunottamatta. Näin me ollaan erilaisia ja siks tää elämä onkin niin kivaa!
  T. Tiina

  VastaaPoista
 2. Joo, munkin mielestä se kultainen hihna on tosi kaunis, mutta pelkään ettei se pysyisi olalla, vaan sitä saisi olla aina korjailemassa...

  VastaaPoista
 3. Ihana laukku. Molemmat vaihtoehdot olivat tosi kivoja. Onpa jännä, että dustbag on ollut halvan oloinen. Luulisi, että olisi kunnon dustbag. Nämä ovat toki pikkuseikkoja, mutta joskus itsekin takertuu pikkujuttuihin.
  Mulla on ihan jäätävä chanel-kuume, mutta toistaiseksi saa odottaa. Kävin kyllä Pariisissa hiplailemassa niitä :) Ehkä seuraavalla reissulla sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienilla yksityiskohdilla _on_ väliä! Sovitaan niin, että seuraavaksi ostetaan Chanelit, joohan? Jos mulla olisi nyt lähiaikoina ollut joku sopiva reissu tiedossa, olisin ehkä malttanut sinne asti - mutta näin pääsin kyllä halvemmalla...

   Poista
 4. Hyvä valinta! Nahkahihna toimii tuossa mallissa erinomaisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos, niin munkin mielestä :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...