6.10.2016

Neulekauden alussa

Nyt [tai viimeistään] lokakuussa alkaa neuleiden kulta-aika, joka Suomessa kestääkin helposti toukokuulle asti, ja siksi ainakin omasta vaatekaapistani löytyy eniten nimenomaan erilaisia neuleita: on puseroa, takkia ja mekkoa, vähän joka menoon. Joku voisi vielä sanoa, että joka väreissäkin, mutta minun kohdallani se ei tietenkään päde, vaan harmaa ja musta ovat vallitsevat sävyt.

Vaikka neuleita on tosiaan jo aika monta pinollista, voi aina toivoa ja löytää lisää kivoja malleja :-D Virtuaalishoppailin taas Espritin verkkokaupassa, ja valitsin sieltä omaan silmääni sopivia ja materiaaliltaan laadukkaita neuleita, joita voisin kaikkia ajatella pitäväni töissä siistimpien housujen tai kestosuosikkini nahkahameen kanssa - farkuista nyt puhumattakaan.






Lisäksi löysin tosi kivan takkimaisemman mallin, joka olisi juuri nyt passeli (etenkin autoilijalle):


Ja vielä tosi villi hevonen: neuleasu, joka on mielestäni aivan mahtava, mutta jota en kyllä itse rohkenisi käyttää, vaikka mieli tekisikin... Mutta hei, eikö olekin kaikessa retrohenkisyydessään aika upea?


Mitäs tykkäätte, löytyikö teitäkin miellyttäviä malleja? Vai olisiko pitänyt olla värikkäämpää settiä? Täältä www.esprit.fi löytyy kyllä sävyjä ihan joka lähtöön, joten siitä vain shoppailemaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...