16.10.2016

Tolppakorkoa mustana

Viime talven patsastelin teräväkärkisissä nilkkureissa, ja täksi talveksi halusin jotakin uutta. Tilasin nämä pyöreäkärkisemmät kengät viininpunaisina (ihanat!), mutta 39 oli aivan liian suuri koko, ja kun yritin vaihtaa ne pienempiin, olinkin jo myöhässä ja kolmekasit oli myyty loppuun. Jouduin siis tyytymään lempiväriini mustaan, ja tässä ne nyt ovat.


Viininpunaisina näissä oli kieltämättä vähän enemmän särmää, mutta uskoisin että näin kertakaikkisen järkeviä (katsokaan nyt noita korkojakin!) kenkiä tulee kyllä käytettyä pitkän talven aikana paljon. Pitäisi varmaan samantien käydä suutarissa laitattamassa ohuet kumipohjat, jotta pysyn pystyssä sittenkin, kun on lunta maassa. Asukuvan combo on täysmusta, vaikka sitä on tullut viime aikoina puettua ehkä vähän aikaisempaa harvemmin päälle: olen siis leikitellyt harmaan ja valkoisen sävyillä, varsin villiä :-D


kasmirneule M&S
hame By Malene Birger
nilkkurit &OtherStories

Niin, nilkkurit ovat siis samasta paikasta kuin viimevuotisetkin; &OtherStoriesilla sekä design että  hinta-laatu-suhde ovat hyvin kohdillaan! Tilasin myös pari erilaista neuletta (pörröisen neuletakin ja mustan kasmirneuleen), mutta kummatkin olivat jotenkin lörppöjä ja halvan näköisiä (edullisia ne toki olivatkin ), joten ne lähtivät palautukseen.

Viikonloppu on ollut tosi kiva, vaikka vähän harmittaa, että se meni niin nopeasti. Eilen olimme sukuloimassa ja juhlimassa suvun nuorten synttäreitä, tänään kävimme Hulluilla päivillä miehen kanssa ja päädyimme - vihdoinkin! hip hip hurraa! - päivittämään entisen Pentikin Aino -astiaston perusvalkoiseen Teemaan. Oli niin kertakaikkisen tyydyttävää pakata kaikki vanhat ja vihatut Ainot pois kaapeista, ja kun samalla heitin pois muitakin yksinäisiä haja-astioita, tuli kaapeista ni-in paljon siistimmät. Eilen siivosin myös eteisen peilikaapit, ja vaikken ehkä laittanut juurikaan tavaraa kiertoon, nyt ainakin tiedän mitä kaapeissa on :-D Olen myös lukenut KonMaria (taas ihan jälkijunassa), mutta toistaiseksi en ole hurahtanut hänen metodiinsa, vaikka siinä vissi logiikka onkin; tyydyn nyt alkuun ainakin tekemään juuri niin kuin hän sanoo, ettei pitäisi, eli järkkäilen kaappeja yksi kerrallaan vähän parempaan kuntoon - parempi sekin, kuin ei mitään!

Oikein kivaa alkavaa viikkoa sinne ruutujen toiselle puolelle, pus pus ja nati nati!

P.s. Olisin superkiitollinen, jos vastaisit blogin oikeassa yläreunassa näkyvään kyselyyn - ja muutakin palautetta saa aina antaa XOXO

4 kommenttia:

 1. Nilkkurit ovat kivannäköiset. Mulla on melkein samanlaiset Sam Edelmanilta. Harmittaa kun ne ovat hieman isot, en tiedä miksi en sitten laittanut niitä pois, pitää käyttää pohjallisen kanssa. Mutta aivan ihanat jalassa ja jaksaa kävellä.

  Konmari luettu jo aikaa sitten ja sanotaan nyt, että en ehkä ole ihan noudattanut oppeja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, onhan se daami vähän kajahtanut - hämmentävää, että on NIIN ison osan elämästään omistanut tavaroiden järjestämiselle (kuka hallitsee ja ketä?)!

   Vähän väljät kengät on kuitenkin aina paremmat kuin naftit: mahtuu kylmillä keleillä paksumpi sukka, mikäs sen mukavampaa!

   Poista
 2. Tuollaiset nilkkurit voisin minäkin ottaa. Klassisen kauniit!

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...