15.11.2016

Lämmittelyä sisällä ja sisätakissa

Auvoisaa tiistai-iltaa! Tulin juuri iltakävelyltä; ulkona on niin kurja keli (+1, tihkusadetta), etten nähnyt kuin pari muuta koiranulkoiluttajaa, ja meillä kaikilla oli leuat rintaan painettuna - mutta silti puolen tunnin kävely oli parempi kuin sohvalle jääminen (se houkuttelevampi vaihtoehto). Edellisen parin vuorokauden aikana tuli ratsastettua neljä tuntia, joten kroppa on vähän jumissa, ja rento kävely teki tosi hyvää!

Asuni koostuu mustan eri sävyistä - ja sai muuten paljon kehuja toimistolla, mistä tulee aina hyvä mieli ☺ Meillä on alkuviikosta konttorilla aina niin kylmä, että neuleen ja sisätakin yhdistelmä ei ole yhtään liian hiostava - loppuviikosta onkin sitten jo eri tunnelma, eli pääsen käyttämään erilaisia yhdistelmiä viikon mittaan.

takki By Malene Birger
poolo Cos
farkut rag&bone
nilkkurit &OtherStories

Olkkarin kalustetilaus on muuten nyt tehty, ja vähän jännittääkin - toivottavasti teimme oikeita valintoja! Viimeisen siunauksen pystyy kuitenkin antamaan vasta siinä vaiheessa, kun kaikki mööpelit ovat paikoillaan, ja siinä vaiheessa ei enää voi palauttaa mitään... Sen kaikkein ihanimman kruununjalokiven saimme kuitenkin heti varastolta mukaan: Fritz Hansenin PK22 -tuoli komistaa nyt olohuonettamme ja on juuri niin ihana ja meille sopiva, kuin mitä olin ajatellutkin. Laitan meidän kodista kuvia vasta sitten, kun kokonaisuus on valmis, mutta tässä 60-vuotisjuhlamalliston lanseerauskuva. Olisihan tuo PK61-marmoripöytäkin ollut aika ihana...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...