11.12.2016

Saint Laurent Cabas Rive Gauche

Instagram jo paljastikin eilen uuden hankintani, jonka tilasin Roomassa ollessani, kun keisarien kaupungin kivijalkaputiikit tuottivaat karvaan pettymyksen. Joku näissä Saint Laurentin laukuissa miellyttää, kun tilasin jo toisen putkeen, vaikka valinnanavaraa olisi ollut tosi paljon (muita vaihtoehtoja olivat mm. Céline, Fendi ja Prada).


Uskoisin, että kuvioitu nahka kestää arjen pyöritystä paremmin kuin aivan sileä nahka - vaikka yritänkin tietysti pitää tätä aarretta kuin kukkaa kämmenellä!Kuvien perustella en ollut ihan varma, onko laukun sivuprofiili täysin mieleinen (ja jo kirjoittaessani tätä tajuan, miten first world problem tämä on!), mutta kädessä ja käytössä laukku tuntuu oikein sopivan kokoiselta ja malliselta. Pieni läppärinikin mahtuu hätätilassa mukaan, mutta ajattelin kyllä ostaa uuden läppärilaukun (yllättäen Gollalla oli tosi hienoja malleja! esim. tämä ja tämä).


Näinkin näin laukkua kuvissa pidettävän - omaan makuuni liian suora Céline -kopio, joten taidan itse jättää nuo läpät sisäänpäin.

Uusi työviikko alkaa siis astetta tyylikkäämmin kuin edellinen - materian voimin yritän jaksaa tsempata vielä vuoden viimeiset, erittäin kiireiset viikot JA valmistautua jouluun, jonka vietämme pitkästä aikaa Suomessa ja kaiken lisäksi laaja sukulaisjoukkoa kestiten! Lahjojakin pitäisi jo miettiä ja hankkia kiirenvilkkaa, sillä kiire tulee ihan joka tapauksessa kaikkien järjestelyjen kanssa: en todellakaan ole mikään keittiövirtuoosi! Onneksi on olemassa Stockan Herkku :-D

Mukavaa alkavaa viikkoa ja lämmintä joulunodotusta teille kaikille!

5 kommenttia:

 1. Hieno laukku :)
  Oletko harkinnut mitään muita merkkejä läppärilaukuksi kuin tuota Gollaa? Siksi kyselen, että minä tarvitsen uuden läppärirepun, enkä tiedä yhtään, että mistä sellaisen löytäisin. Ovat niin järkyttävän syviä kaikki. Minulla kun mukana ei kulje mitään muuta kuin läppäri tykötarpeineen, niin en todellakaan haluaisi mitään hehtaarireppua. Heti tsekkasin tuon Gollan ja ensimmäinen reppu oli paras näkemäni. Mielelläni vertailisin muitakin, mutta en Google antaa aivan liian paljon vaihtoehtoja, ja suurin osa niistä firmoist myy vain niitä isoooja reppuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verkkokauppa.comissa oli näköjään kohtuullinen valikoima läppärilaukkuja - mutta niistäkin Gollat olivat mielestäni parhaimman näköisiä ;-) Mulla on ihan sama juttu: haluan mahdollisimman ohuen casen, jossa kannan maksimissaan muistivihkoa läppärin lisäksi. Jos löydät upeita malleja, tule kertomaan!

   Poista
  2. Minä joskus katselin lävitse Verkkokaupankin läppärireput, mutta jotenkin vaan hyppäsin tuon Gollan ylitse. Pitänee vissiin käydä ihan katsomassa Gollaa livenä siellä.

   Poista
 2. Kaunis <3 Luulen, että tuo nahka on todellakin hyvä valinta, varmasti kestää käyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin - sen verran tuo kirpaisi, että pitäisi kestää muutamama vuosi :-O

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...