12.3.2017

Juhlahumua


Etsin jo viime kesästä lähtien itselleni sopivaa pidempää hametta, ja tämä Weekend Max Maran  versio tuntui heti ihan omalta: helppo yhdistää mihin tahansa [mustaan] toppiin ja kankaaseen kudotun kultalangan ansiosta sopivan juhlava. Pari päivällistä on jo tässä mekossa vietetty, ja viime viikolla yksi gaalakin.


toppi Banana Republic
hame Weekend Max Mara
kengät Boden
laukku Saint Laurent


Toppi oli vähän hätäratkaisu kaapin perukoilta, ja se lähtee pesun jälkeen myyntiin (käytän muuten paljon Zadaa-applikaatiota, tosi kätevä!), sillä se on jännästi päässyt kutistumaan talven aikana ja niin vaikea kuin onkin myöntää, etten ole yhtään laihtunut aktiivisesta ratsastamisesta huolimatta, on pakko katsoa totuutta silmiin ja yrittää pukeutua oikean kokoisiin vaatteisiin, vaikka se vaatiikin nöyrtymistä suuremman vaatekoon edessä. Tarvitsen siis lisää mustia toppeja - myös yhden melkein vyötärömallisen hameen kanssa  yhdisteltäväksi!


Toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu? Olen suorastaan riehaantunut lisääntyneestä päivänvalosta, loskan alta paljastuvasta asfaltista, lintujen laulusta ja aurinkolaseista! Pääsiäisenä laskettelemme (ja mina ratsastan issikoilla) vielä Ylläksellä, mutta siitä jo muutaman viikon päästä lasketaan vene vesille ja ekat viikonlopun veneilyreissut alkavat. Ja sitten onkin jo kohta kesä ja loma, oi mahtavuus!


Aurinkolasien lisäksi odotan myös sitä, että saisin koko kenkärepertuaarini käyttöön ja pystyisin ilman välitöntä keuhkokuumeen uhkaa paljastamaan nilkat ja kulkemaan ilman sukkia - pieneen olisin siis minäkin tyytyväinen :-D


Nyt täytyy kuitenkin vetäytyä yöpuulle asap, jotta saisin itseni jollakin ihmeellä kasiksi töihin (kuka hullu sadisti buukkaa maanantaiaamulle kasin palaverin?!). Öitä!

5 kommenttia:

 1. Kaunis hame ja upea laukku.Tuo Zadaa olikin mulle vieras juttu. Kävin kurkkaamassa sitä, kiitos vinkistä. Löytääkö myynnissä olevat vaatteesi sieltä jotenkin? Ostin sinulta pari vuotta sitten mustan mekon, kun olit ottanut myyntipöydän Kaivarin kanuunasta. Oon tykännyt siitä paljon.
  Kivaa kevättä, Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Tiina, kiva kuulla, että mekosta on ollut iloa! Zadaassa pystyy kyllä seuraamaan tyyppejä, mutten ole onnistunut etsimään sieltä tiettyä myyjää. Tällä hetkellä mulla ei muutenkaan ole siellä mitenkään erityisen laajaa valikoimaa myynnissä, yritän aktivoitua joku viikonloppu! (myyn nimellä Heini)
   Aurinkoisen ihanaa kevättä sinullekin!

   Poista
 2. Mö kokeilin tänään tollaista mekkoa Merimekolla, joka sulla on toi yläosa. Kaunis ja mullakin sattuu olemaan useita noita "pienentyneitä" vaatteita :D

  VastaaPoista
 3. Miten tuon maxmaran koot menevät? Ovatko mielestäsi normi mitoitusta esim tässä hameessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, on ihan normimitoitus - mutta italialainen, joten otathan sen huomioon!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...