4.3.2017

Pieni päivitys

Hyvää launtai-iltaa! Oli ilahduttava huomata, että joku uskollinen sielu oli jaksanut käydä kurkkimassa kuulumisiani, vaikka helmikuu hujahti ohi ilman ainuttakaan päivitystä. On ollut kuulkaa kiire! Tai oikeastaan paljon tekemistä, sillä ehdimmehän toki lomailemaankin viikon Ranskan Alpeilla, joten ihan pelkkää puurtamista ei elämä ole ollut :-)


Kuva-aineistoni on nyt silti vahvasti Instagramiin pohjautuvaa - käy muuten tsekkaamassa @huesofblack Instassa, jollet ole vielä niin tehnyt. Tai ei siis ole mikään pakko, mutta jos haluat. Kiitos.
Shoppausintoni on ollut vahvasti kallellaan sisustuksen puolelle, ja ehkä siksikin on ollut vähemmän kerrottavaa pukeutumisen puolelta. Olkkari (kuvassa oikealla) alkaa olemaan aika tyydyttävässä kuosissa - en enää keksi, mitä lisää voisin sinne hankkia :-)


Matto tuli jo pestyä useampaan otteeseen, sillä koira oksensi siihen, ja kun omat pesuyritykseni eivät onnistuneet, jouduin viemään sen pesulaan - missä se pestiin kahteen otteeseeen. En tiedä mitä tästä opin? Ehkä sen, että kannattaa turvautua samantien ammattilaisten apuun sen sijaan, että yrittäisi pestä poreammeessa mattoa, joka märkänä painaakin aivan tuhottomasti, ja jota ei sitten saa mihinkään kuivumaan...


Vasemmassa kuvassa näkyy takkahuoneen kulmaa - ja uusi lamppuni, my precious, Louis Poulsenin VL38. Malli on ehkä vähän harvinaisempi, eikä se toki ole ollut edes markkinoilla kuin viime syyskuusta. Alunperin Poulsen suunnitteli sen Köpiksen Radiohusetiin jo 1940-luvulla, joten ihan viimeisimpiä designin valtavirtauksia se ei edusta, mutta se onkin mielestäni nimenomaan ajaton ja juuri siksi niin hieno. Mallista olisi olemassa myös pöytälamppu, jonka haluaisin jossakin vaiheessa hankkia - mutta sainpahan edes yhden kivan valonlähteen takkahuoneenkín puolelle (katossa on niin kamala Ikean spottiviritelmä, että sitä ette tule koskaan näkemään kuvissani!).


Ja hei, on mulla vähän uusia vaatteitakin, mutta aikaa niiden kuvaamiseen ei vain ole ollut. Yritän tsempata, sillä haluan ehdottomasti esitellä teille uudet culottes-housuni! Olin niin ihastunut viime syksyn Marimekon liehulahkeisiin, että uskalsin hankkia toisetkin vähän vastaavat, vaikka jossakin vaiheessa sekin muoti menee taas ohi... Odotan jo polttavalla innolla lämpimämpiä keleja ja kevyempia kenkiä - talvella kun tulee käytettyä vaan niitä muutamaa kenkäparia, joihin ehtii kyllästymään niin totaalisesti pitkien, pimeiden kuukausien aikana. Kesäkenkiä mulla on moninverroin enemmän, ja sitä kautta myös paljon enemmän mahdollisuuksia erilaisiin asuyhdistelmiin.


Palataan siis asuasioihin pikimmiten, pus pus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...