29.1.2017

Leather forecast

Oikein hienoa iltaa sinne ruutujen toiselle puolelle! Olisin halunnut napata päivänvalossa pari sisustuskuvaa (kun oli taas pitkästä aikaa hienot tulppaanitkin - ihan omaksi iloksen ostin, enkä sentään blogia varten), mutta koiraparkamme oksensi täysin yllättäen uudelle, valkoiselle matollemme, ja se on nyt poreammeen reunalla kuivumassa... se siitä ideasta sitten :-)

Onneksi oli asukuvia valmiina, joten tässä viime viikon rennompaa settiä: on nahkahousua, huivia ja tennaria! Ja vino poseeraus kaupan päälle.

huivi & neule By Malene Birger
nahkahousut Selected Femme

Miten olenkaan pärjännyt näin pitkään ilman nahkahousuja? Nehän käyvät ihan joka tilanteeseen: tennareiden kanssa ne ovat tosi rennot, korollisten nilkkureiden kanssa aika rock, ja korkkarit taas tekevät niistä ihan salonkikelpoiset!

Joku kyseli tuolla edellisessä postauksessa, onko näihin tullut polvipusseja, ja vastasin, ettei vielä ole pahempaa venymistä nähtävissä. Olettaisin, että näin pehmeä nahka kyllä antaa jonkin verran periksi, mutta olen sinut sen kanssa - täysin joustamaton nahka olisi varmaan aika ikävän tuntuinen päällä.

Tämä on ollut ihanan rentouttava viikonloppu, sillä en tehnyt oikeastaan yhtään mitään. Ihan vähän siivoilin ja pesin pyykkiä, mutten sitäkään liikaa. Katsottiin koko perhe paljon telkkaria, syötiin hyvin ja oltiin vain - ihan parasta! Onhan niissä ohjelmaa täynnä olevissakin viikonlopuissa paljon hyvää, mutta kun sunnuntaina tuntuu siltä, että pitäisi olla vielä yksi päivä viikonlopusta toipumiseen, ei maanantaita odota aivan yhtä voimaantuneena kuin tällaisen lepoilun jälkeen. Eli Monday, bring it on!

9 kommenttia:

 1. Kivat nahkahousut, onko niissä mitään negatiivista pointtia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en ole vielä löytänyt muuta moitittavaa kuin aavistuksen matalan vyötärön, jonka sain kompensoitua ompelijan tekemillä vyölenkeillä. Lupaan raportoida, jos näistä löytyy moitittavaa :-D

   Poista
 2. Asiallinen tyyli on ok. Tänään huomioin "Puoli Seitsemän" juontajan nahkahousut jotka näyttivät ohuilta kelmuilta jalassa. Ilmeisesti nahkahousumuoti suosii noita tiukkamallisiakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä sattunut silmään, mutta noin yleisesti ottaen nyt on sekä slimmejä että leveämpi malleja, mullakin on molemmat (jälkimmäiset tekonahkaa, joka ei kyllä ole päällä yhtä mukavan tuntuista kuin the real thing...).

   Poista
 3. Siis onko tekonahkahousut sinulle leveä- vai kapeamalliset? Mikä niissä on se negatiivinen osio?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekonahkaiset on leveää mallia; ne vähän kirskuvat (silleen ihan hiljaa...) kävellessä... tässä on kuva: http://huesofblack.blogspot.fi/2016/11/pretty-in-pink-kierratan-otsikoita.html

   Poista
 4. Ok. Nuo on myös hienot sekä ajattomat, ei se pieni ääni kai haittaa suuremmin. Mitä materiaalia arvelisit näiden pöksyjen olevan, melkoisen naftit?
  https://www.youtube.com/watch?v=UeNJEcrqNqE

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en ole mikään nahkabyysa-asiantuntija - enkä selvästikään yhtä sisällä aiheessa kuin sinä :-D

   Poista
 5. Ok, etenkin saksalaisilla näyttää olevan trendisuunta tuollainen ;)

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...