12.1.2017

Nahkahousut

Nahka on ollut lempparimatskujani jo pitkän aikaa, mutta tähän asti lähinnä hameissa. Tajusin kuitenkin jonkin aikaa sitten, ettei kokoelmani olisi läheskään täydellinen ilman näitä klassikoita, nahkahousuja*.
*mulla oli vain tekonahkaiset, leveämmät housut, mutta niitä ei nyt lasketa

Ja kun olin ajatuksen saanut päähäni, en tietenkään saanut rauhaa ennen kuin sopiva pari oli jalassani - onneksi siihen ei mennyt kovinkaan kauaa :-)

neule Samuji
housut Second Female
buutsit Billi Bi

Tilasin itse asiassa sovitukseen kaksi eri kokoa, joista kuvassa jalassani on se pienempi, johon päädyin - onneksi en tyytynyt ensimmäiseen pariin, jonka mukava väljyys hieman epäilytti, vaan jaksoin tilata vielä toisetkin sovitukseen. Eihän tämä S-koko näytä tuossa kuvassa yhtään pinkeältä!?

Lahkeet  näissä on hieman pitkät, joten aion viedä nämä luotto-ompelijalleni, joka lupasi tehdä ylijäävästä nahasta housuihin vielä vyölenkit, joilla saan pidettyä aavistuksen makuuni matalavyötäröiset housut päällä tilanteessa kuin tilanteessa.

Mutta hei, jotakin tässä on nyt tapahtumassa: leopardikuosia, nahkahousua....ei kai mulla ole joku tiedostamaton ikäkriisi? Yritänkö olla iätön rokkimimmi, kun oikeasti pitäisi pukeutua aseman ja iän mukaisesti paljon hillitymmin? Ja voiko nahkahousuja käyttää töissä (ja olla edelleen jotenkin uskottava)? Onko korkkarit + nahkahousut aina too much? Kysymykset risteilevät päässäni!

6 kommenttia:

 1. Se on se keski-ikä :D
  Mun tekisi mieli ostaa itselleni nahkahousut, mutta armaani on tyrmännyt ne täysin. Vaikka kuinka olen yrittänyt selittää ja näyttää kuvia millaiset, niin ei. Toisaalta mä ole ennenkään miehen lupaa ostoksiini kysynyt :)
  Leopardia multa löytyy parista kengistä ja yhdestä huivista. Se sun Malene Birgerin leoparditakki näytti kyllä hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään lupia kysellyt, vastaus olisi varmaan ollut ihan sama :-)

   Poista
 2. Nahkahousut on kyllä ihanat ja ajattomat. Hienota näyttävät!

  VastaaPoista
 3. Hei
  Onko nuo yllä mainitut nahkahousut pysyneet kuosissa, vai ovatko lähteneet venymään?
  Lederhosen und leben;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, olen pitänyt niitä vasta muutaman kerran - tostaiseksi ovat pitäneet kuosinsa ihan hyvin, mutta kaipa ne jonkun venyvät aivan väistämättä, koska ovat tosi pehmeää nahkaa, joka antaa periksi.

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...