2.5.2017

The Biker

Perjantai oli olevinaan nahkatakkipäivä ja nappasin (tai siis nappautin) tuon ekan kuvan ihan live action -tilanteessa - vain tajutakseni, että huivi taitaa peittää koko rotsin :-D No, toiseen kuvaan asettelin takkia "paremmin" ja vedin vetskarinkin kiinni - ja kuvasta näette, miksi en koskaan, ikinä, koskaan tule pitämään takkia tuolla tavalla, sillä sehän vallan korostaa pulleaa keskivartaloani! Tavallaan kyllä tiedostin tämän tosiasian, mutta kyllä kuvat viimeistään pakottavat kohtaamaan raadollisen totuuden... Joo-o, takin käyttökuukaudetviikot tulevat selkeästi sijoittumaan juuri tähän loppukevääseen, kun ulkotakkeja vielä käytetään ja jopa muhkea huivi on tarpeen lämmikkeenä. Aika kalliit käyttökerrat siis tiedossa tälle rotsille - jonka on paree olla ikuinen, kuten kaikissa oikeissa muotiblogeissa luvataan!

takki Whistles | neule Y.A.S. | huivi Balmuir | farkut rag&bone | Adidas Superstars
Mallailin takkia myös juuri maaliskuussa esittelemäni Max Maran hameen kanssa, ja sekin oli ihan toimiva setti. Ei kuvia.

Vappu oli ja meni ilman sen suurempia juhlallisuuksia; vietimme kyllä kavereiden luona oikein hauskan illan, mutta meillä ei siis ole mitään vuosittain toistuvia perinteitä, emmekä ole koskaan jaksaneet könytä Ullikselle aamuvarhain, vaan päinvastoin nukuin makoisasti jopa kymmeneen asti ja katselin sen jälkeen Vain elämää -jaksoja (ihana Robin! ihana Samu Haber!) pitkälle iltapäivän puolelle oikein hyvällä omallatunnolla.

Lyhyt työviikko on myös arjen pieni lahja, ja viikonloppuna juhlin parhaan ystäväni pyöreitä vuosia -. vielä kun keksisin niihin kemuihin jotakin säkenöivää päälle pantavaa!?

4 kommenttia:

 1. Hyvännäköinen biker - ja eikös bikeria kuulukin käyttää "auki"? Itselläni haussa uusi, sillä entinen ei mene päälle edes vetskari auki;)
  Hyvää toukokuuta - toivottavasti myös aurinkoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, varmaan kuuluukin - ajattelin sen mallin tulevan paremmin esille noin, ja tulihan se :-D

   Mun salaisuus on, että ostin tarpeeksi ison koon ja lyhennytin hihat sopiviksi!

   Ihanaa, aurinkoista toukokuuta sinne Turunkin suuntaan!

   Poista
 2. Pidät isoa huivia edessä, kun takki on kiinni. Silloin katse kiinnittyy siihen huiviin. Itsellä ihan sama ongelma nimittäin, kun on aika tasapaksu tuo keskivartalo :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso huivi auttaa kaikkeen - pitäneekin ostaa niitä nyt seuraavaksi pari lisää!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...