27.6.2017

Haikeat heipat

Kuulkaa ystävät, niin ihanaa ja antoisaa kuin tämä blogin pitäminen onkin, on nyt ihan pakko todeta, ettei aikani millään riitä kaikkeen. Ottaen huomioon viimeaikaisen postaustahtini tämä ei varmaan ole yllätys kenellekään, mutta olen itse pitänyt itselleni yllä toivoa siitä, että kohta aktivoituisin taas... vaan sitä päivää ei ole näkynyt, joten ehkä näin kesän aattohetkellä on hyvä olla rehellinen tämänkin asian* suhteen.

*se toinen on tietysti kavalasti kasvava keskivartalolihavuuteni :-D 


Hues of Black vetäytyy nyt hiljaiseloon täällä interwebissä määrittelemättömäksi ajaksi, mutta jatkaa Instan puolella (@huesofblack) elämästä nauttimista - tule sinne messiin, jollet vielä ole! Ihanaa kesää ja kaikkea muutakin!

XOXO

5 kommenttia:

 1. Harmillinen, mutta hyvin ymmärrettävä asia, ettei aika riitä kaikkeen. Blogiasi on ollut mukava seurata, kiva, että jatkat instan puolella. Oikein ihanaa kesän jatkoa.

  VastaaPoista
 2. Harmi, mutta ymmärrän tuon itseki blogin pitäjänä. Aivan mahtavaa kesän jatkoa ja nauti varpaat ruohikossa ja suu punaisena mansikoista :-D

  VastaaPoista
 3. Jos totta puhun niin tätä vähän uumoilinkin. Toiveikkaana olen klikkaillut blogiisi, josko uutta postausta olisi tullut. Reilua meille lukijoillekin, että teet ratkaisun johonkin suuntaan. Kiitos kun olet pitänyt aikuisen naisen elämänmakuista blogia. Toivotan sinulle hyvää ja rentouttavaa kesää ja lempeitä aaltoja! Taidan kurkata sun instan puolelle.
  Tiina

  VastaaPoista
 4. Harmillista, mutta ymmärrettävää. Kiitos blogistasi, tätä on ollut ilo seurata.

  VastaaPoista
 5. Mä oon käynyt aina välillä kurkkimassa sun blogiasi. Jatka ihmeessä omaan tahtiisi! Ja paljon aurinkoa vielä kesän loppupäiviin.

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...