20.10.2011

Laukuista

Käytän asusteita (koruja, huiveja yms.) tosi maltillisesti, mutta tärkeimpänä pidän sekä kenkiä että laukkuja - ne joko kruunaavat tai pilaavat asukokonaisuuden. Eniten olen satsannut arkilaukkuihin, eli sellaisiin, joihin mahtuu lompakko, aurinkolasit, iso meikkilaukku, muistikirja, purkkapussi, hanskat - ja tarvittaessa vielä läppärikin.

Tässä muutamia lemppareitani, jotka ovat palvelleet hyvin jo pidemmän aikaa.


Mulberryn messenger on kestoklassikko ja aivan lyömätön matkakumppani! Läppäri mahtuu hyvin, ja laukku jättää molemmat kädet vapaaksi esim. shoppailua varten :-) Keskimmäinen on muistaakseni mallia Knigthsbridge (en ole laittanut malleja muistiin). Molemmat Mulberryt ostettu Helsingin myymälästä.

Ballyn laukku taas on Lontoon Heathrow'lta eli tax freestä. Laukku oli monta vuotta suosikkini ja todella ahkerassa käytössä - ja voisinkin taas palauttaa sen arkilaukuksi, sillä se on kokonsa ja useiden taskujensa ansiosta todellä kätsä!


Mulberryn Somerset on aavistuksen verran pieni, mutta toisaalta kulkee kevyesti olalla eikä paina juuri mitään. Toisin kuin tuo ruskea Mulberry, jonka mallia en taas muista - se on tilava, mutta myös aika painava.

Via Repubblican laukun ja Timberlandin hobo-mallisen laukun ajattelin laittaa myyntiin, sillä niitä en ehdi käyttämään ja suotta näitä pitää kaapissa tilaa viemässä... Jos kiinnostaa, laita vaikka mailia: huesofblackblog@gmail.com.

Pikkulaukkuja esim. juhlatarkoituksiin on muutama, mutta niitä tulee käytettyä sen verran harvoin, ettei niihin ehdi oikeastaan kyllästymään. Klassinen musta käy kaiken kanssa!

Koko kesän etsin käsilaukun ja messengerin välimuotoa, eli laukkua jonka saisin rinnan yli jättäen molemmat kädet vapaaksi ja jonne mahtuisi lompakon lisäksi vaikka vesipullo tai huivi. Mulberrya en raaskinut ostaa - olisi pitänyt...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...