4.10.2011

Työpukeutumisesta

Olen siitä onnekkaassa asemassa, että voin pukeutua suhteellisen vapaasti: farkut käyvät yhtä hyvin kuin mekkokin, ja jalassani vuorottelevat Converset ja korkokengät. Jakkuja pidän harvoin, eikä niitä enää montaa kaapistani löydykään - tosin tänä kesänä ostin pitkästä aikaa klassisen ja tyköistuvan mustan bleiserin, ja olen pitänyt sitä farkkujen tai tämän Malene Birgerin hameen kanssa:
Malene Birger - Colias reptile print skirt
No mutta, siihen työpukeutumiseen: kaupungilla liikkuessaan näkee selvästi, että suomalainen nainen ei noin keskimäärin jaksa kamalasti satsata omaan ulkonäköön. Kengät, jotka voisivat olla jokaisen asun kruunu, ovatkin linttaan astutut ja järkevät ja takkikin olisi sopivampi pururadalle kuin kaupunkikuvaan.

Haluaisin olla sellainen ihminen, joka miettii joka päivä asunsa huolella ja myös näyttää siltä, mutta totuushan on tietysti aivan toinen... Aina joskus onnistun ja olen itsekin tyytyväinen valintoihini - ja silloin saan usein myös työkavereiltani kehuja, mikä tietysti lämmittää mieltä :-) Valitettavan usein päädyn kuitenkin tuttuun ja turvalliseen ensembleen:
- Pretty Ballerinas mustat ballerinat
- 7 for Mankindin farkut
- toppi/ neule (vaikka tuolla alla esitelty COSin neule viime aikoina)

Mikä on sinun "helppo ja nopea" asuvalintasi? Missä vaatteissa tunnet olosi kotoisaksi myös töissä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...