22.10.2011

Matka varattu!!

Pitkän pähkäilyn, vertailun ja tietämättömyyden jälkeen saimme vihdoinkin tehtyä päätöksiä ja nyt on matka varattu: lähdemme muutaman viikon päästä Marriott-ketjuun kuuluvaan Renaissance Phuket Resort & Spahan. Hotelli on verrattain uusi, ja ihastelin sitä jo alkusyksystä - nyt sinne sai kuin ihmeen kaupalla vielä huoneen. Tässä vähän fiilistelykuvia hotellistamme jo etukäteen:

Hotelli ei ole suuren suuri, mutta viiden tähden palvelun pitäisi olla taattu; kokemuksemme Marriott-ketjun hotelleista ovat aina olleet positiivisia, joten odotukset ovat korkealla! Olemme lomalla vain viikon, joten aika paljon aikaa tulee varmasti vietettyä hotellilla chillaillen. 
Olemme käyneet Thaimaassa jo lähes kymmenen kertaa, ja vieläkin sieltä löytyy uusia paikkoja, uusia ruokia ja uutta nähtävää. Aina välillä olemme kokeilleet syrjähyppyjä muuallekin, esim. Mauritiukselle, mutta sittne kuitenkin taas palanneet Aasian lämpöön ja vieraanvaraisuuteen.

Tällä kertaa matkassa on erittäin suuri haaste: vaihtoaikamme Singaporessa on niin lyhyt, että voimme ottaa vain käsimatkatavaroita. Siis kyllä, joudun mahduttamaan viikon vaatteet yhteen pieneen perässävedettävään!! Olen jo alkanut mielessäni miettimään, mikä on oikeasti välttämätöntä, mitä voi jättää pois, minkä saa mahdollisimman pieneen tilaan, jne. Palaan tähän myöhemmin, kunhan on varsinaisen pakkauksen aika.

Matkakuume siis nousee huimaa vauhtia, ihanaa että on jotakin mitä odottaa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...