14.12.2011

Glittertakki...palasin Zaraan!

Ja ostin tämän jo aikaisemmin himoitsemani jakun, tai ainakin sitä lähellä olevan version (tässä on hieman maltillisempi kimallus kuin siinä alkuperäisessä)


Olin ajatellut laittaa jakun pikkujouluihin jonkun mekon päälle, mutta se ei ollutkaan ollenkaan toimiva yhdistelmä, vaan se kaipaa seurakseen kapeat, mustat housut...

Siitä aasinsilta nyt esille pulpahtaineisiin Coated Denim -farkkuihin, joille olen yrittänyt ummistaa silmäni, koska en ole varma, haluanko lähteä tähän kelkkaan ollenkaan. Vaan kun niitä on tosiaan "vähän kaikilla"; JBrand, Rag&Bone, 7 for Mankind ja Current/Elliott vain muutamia mainitakseni. Kyseessä on siis päällystetty tai käsitelty farkku, jonka ansiosta housut näyttävät erehdyttävästi nahkahousuilta.

Tässä J Brandin versio (kamalat buutsit, älä huomioi niitä mitenkään!):No niin, nämä waxed/ coated -farkut ovat siis seuraava fiksaationi ja itseni tuntien kauhistelen niitä ensin puolisen vuotta ja sitten kun ne ovat täysin mainstream ja jo vähän ohikin, uskaltaudun tilaamaan ne itselleni. Olkaa te rohkeampia ja ratsastakaa jo nyt muodin aallon harjalla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...