11.12.2011

Home, sweet home!

Koti on aina koti, vaikka meillä vallitseekin tällä hetkellä aika kamala kaaos: lähdimme niin kiireisen työviikon jälkeen ja kiireessä pakaten, että aika moni tavara jäi juuri niille sijoilleen, mihin ne laskettiinkin ja nyt taas väsyttää ja laiskotuttaa niin paljon, että jotakin olen saanut matkalaukusta suoraan pyykkikoppaan, mutta aika paljon olisi vielä tekemistä... No, ehtiihän tässä!


Tässä ekassa kuvassa on mielestäni hyvän loman ainekset: mielenkiintoinen kirja (suosittelen!), kaunis ympäristö ja paljon aikaa pelkkään olemiseen. Perheen kanssa vietetty aika ja yhteiset kokemukset ovat toki se olennaisin asia, mutta koska tämä blogi ei kerro heistä, ei heistä näy kuviakaan...

Thaimaa ei ole vielä koskaan pettänyt, ei nytkään. Sää oli puolipilvistä tai aurinkoista, vesi lämmintä ja kirkasta ja ihmiset ystävällisiä ja iloisia - ruoista nyt vielä puhumattakaan! Hotellimme oli todellinen löytö, täynnä hienosti mietittyjä ja kauniita yksityiskohtia, joista muutaman olen poiminut tänne kuvina.


Kuntosalilta

Treenieväät

Aamiaismarenkeja (ihan tosi!)
Aamiaismuffinsit

Joka-aamuinen latte <3
Smoothiebaari
Harmittaa, ettei tullut yhtään kuvaa happy hour -nautinnoista (cava/ mojito/ caipirinha) :-) Tässä kuitenkin yläbaarin  - jossa muuten softia akustista musaa joka ilta - varsin näyttävä lintukoristelu!


Loma on onnistunut, kun kotiinkin on kiva palata - ja tällä mittarilla kaikki sujui erinomaisesti! Nyt täytyy vähän yrittää saada tätä huushollia kuosiin, joten ei muuta kuin mukavaa sunnuntai-iltapäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...