27.12.2011

Mulberry mietityttää

Mulberryn ale alko jouluaattona ja häpeäkseni myönnän, että salamashoppasin pakettien avaamisen lomassa itselleni uuden laukun - parhaat kun viedään käsistä alta aikayksikön, ja olen niin usein jäänyt nuolemaan näppejäni. Tämän Mitzy Hobon nappasin itselleni mustana, mutta nyt olen vähän epävarma valintani suhteen...

Ironista kyllä, tämä kuva on kopioitu feikkilaukkujen sivustolta, mutta mittasuhteet ovat varmasti kuitenkin oikeat.


Eikös se näytäkin valtavan suurelta?! Toki haluan sellaisen laukun, johon mahtuu puoli valtakuntaa + läppäri, mutta rajansa kaikella - laukun pitäisi kuitenkin olla pienempi kuin kantajansa... Olen nyt ihan kahden vaiheilla, sillä tätä pienempää Mitzy East-West -malliakin olisi vielä tarjolla (valitsemani Hobo on jo myyty loppuun).

Paljon siromman ja sopusuhtaisemman näköinen, vai mitä?

Mun pitäisi vielä poikkeuksellisesti vahvistaa tilaus asiakaspalvelun yhteydenoton jälkeen - tämä siksi, että valitsin eri toimitusosoitteen kun laskutusosoite. Teoriassa voisin siis vielä vaihtaa mallia, JOS niin haluaisin tehdä - mutta kun nyt en itsekään oikein tiedä, mitä haluan. Voi näitä kamalan vaikeita valintatilanteita, kun olen taas yhden mustan laukun ottamassa kotiini :-)

Alet alkanevat tänään kotimaassakin toden teolla, ja halauisin ehdottomasti ehtiä Kampin Companyyn sovittelemaan Malene Birgeriä; piipahdin joulun alla liikkeessä, ja koko mallisto oli tosi houkutteleva!

Joko muut ovat tehneet alelöytöjä, mitä ihanaa on löytynyt?

****

J.K. Ei tullutkaan erillista vahvistuspyyntöä, eli laukku on jo matkalla. Katsotaan muutaman päivän päästä, hukunko sen alle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...