16.2.2012

Uusia koruja

Tämäkin on vielä Espanjan satoa, mutta nyt vasta ehdin asiasta kirjoittamaan. Heti eka putiikki, johon astuin sisään oli todellinen löytö: toinen toistaan houkuttelevampia koruja, joista oli todella vaikea valita se oikea! Kyseessä oli Mimi Scholerin pikkuputiikki, josta löytyy vähäsen lisätietoa täältä. Kävin varmaan hypistelemässä jokaista liikkeen korua pariin kertaan, kunnes päädyin tähän:

Olin jo kassalla maksamassa (varmaan lähes puolen tunnin päättämättömyyden - ei kun siis ostosprosessin  -päätteeksi), kun näin vielä tiskin takana toisenkin ihanuuden, jota en pystynyt vastustamaan.


En todellakaan osaa sanoa, mikä tässä korussa oli "se jokin", mutta onneksi kuitenkin nappasin sen mukaan, sillä jotenkin se kaikessa kummallisuudessaan tuntuu aivan omalta ja sopii erittäin hyvin kaikkien mustien ja harmaiden vaatteideni kanssa :-) Jostakin tuo keltainen väri puskee läpi, ostinhan sen keltaisen lintuhuivinkin - jota en muuten ole vieläkään pitänyt kertaakaan, vähän kuten arvelin.

2 kommenttia:

  1. Tosi kauniita, voisin ottaa tuon ekan oitis itselleni! Harmi, ettei tuollaisia kauniita uniikkeja juttuja myydä useinkaan täällä Suomessa:(

    VastaaPoista
  2. Olisivat kiinnostuneita avaamaan Suomen markkinoita, joten jos joku putiikinpitäjä innostuisi, saattaisimme hyvinkin löytää näitä kohta Suomestakin! Norja on kuulemma lähin, missä näitä nyt myydään. Olisi pitänyt ostaa vielä pari lisääkin (maksoivat n. 40€/ kpl) - harmi, ettei ole edes nettikauppaa...

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...