4.5.2013

Nafti kesätoppi

Tällainen tuli jälkitoimituksena Bodenilta - oli muuten iloinen yllätys, koska olin taas unohtanut tilanneeni koko topin.

Koko 12, ja jos olet pienempi kuin DD-povinen, niin istuu
takuuvarmasti.
Vielä paketin vekeissä, kuten näkyy. Aah, sandaalit, valkoiset farkut ja Ray-Banit päähän... Lasi cavaa jossakin aurinkoisella terassilla hyvässä seurassa, eikä mikään kiire mihinkään...

Harmillista vain, mutta tunika on rinnuksista varsin napakka - ei ihan liian pieni, mutta varmaan joku sauma ritsahtaisi, jos vaikka pelaisin pesistä tuo päällä (aika todennäköinen skenario). Jos siis joku haluaisi ostaa tuon pois, myyn ostohintaan (50 GBP) ja tilaan itselleni yhtä kokoa isomman. Muussa tapauksessa käytän tuota ihan iloisesti :-)

Caelian eilisen housupostauksen innoittamana polttelisi nyt lähteä Cosille ostamaan printtihousut. Ja ihan, ihan vaaleat kesäfarkutkin pitäisi saada.

Puolustuksekseni kerrotakoon, että vein kirppikselle ainakin viidet housut, joten kaapissa olisi taas tilaakin uusille, kesäisemmille pöksyille.
Tuollaiset farkut - näyttävät kuvassa sopivan lyhyiltäkin mallin päällä,jotta olisivat minulle ihan normipituiset. Harmi vain, ettei saatavuus verkkokaupassa ole mikään takuu siitä, että tuotetta olisi myymälässä, ja kun jo valmiiksi laiskottaa, olisi kyllä todella ärsyttävää raahautua sinne asti ja palata kotiin tyhjin käsin.

Mutta kun ruokakaupassakin pitäisi käydä ja sukkiksiakin pitäisi ostaa, joten eiköhän ole ihan pakko lähteä liikenteeseen. Jos vielä kaiken muun tetsaamisen jälkeen jaksaisin lähteä juoksemaan, olisin superylpeä itsestäni - mutta se jää nähtäväksi.

Palailaan huomenissa (tai tänään, jos teen mahtavia löytöjä, enkä malta olla kertomatta niistä ihan samantien)!

2 kommenttia:

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...