18.5.2013

Onnekkaampi lauantai

Nukuin puoli yhteentoista ja join herättyäni kaikessa rauhassa aamukahvejani, selailin uusia naistenlehtiä ja blogeja, rapsuttelin koiraa ja nautiskelin seesteisestä olotilasta. Sitten kävin vähän "heppaostoksilla" ja osallistuin ekaa kertaa ravintolapäivään asioiden tuttujeni burgeriravintolassa (nam!). Nyt onkin jo lätkäkatsomo kasassa (ei hyvältä näytä tuo peli...) ja sen jälkeen pitänee ainakin sivusilmällä seurata Euroviisuja, vaikken mikään megafani olekaan. Paljon mukavampi päivä kuin haalea eilinen, siis!

Uudet ratsastusvarusteeni (chapsit, kannukset ja ratsastuspikkuhousut, joiden on tarkoitus suojata lady bitsejä ja siis minimoida hankaumat) tuskin kiinnostavat kovin monia, joten niistä ei ole kuvia :-)

Sen sijaan haluan kehua paria kosmetiikkatuotetta, joita olen käyttänyt muutaman viikon ajan ja joiden vaikutuksen uskaltaisin väittää jo näkyvän.

Ensin Kiehl'sin Over-Night Biological Peel, joka on yön yli iholle jätettävä kuorinta-aine. Ei hankaa tai riko ihoa, eikä ainakaan omalla ihollani kirvele tai polttele tms. Pestään aamulla pois.

Tämä tuote on ollut minulla jo pidemmän aikaa, mutta nyt löysin hain sen kaapin perältä ja olen käyttänyt sitä muutaman päivän kuureissa.

Edit: unohdin mainita, että miinusta tulee siitä, ettei aine imeydy kokonaan yön aikana, joten jollei nuku koko yötä selällään (mikä on kuulemma myös silmäpussien ehkäisyn näkökulmasta paras mahdollinen asento!), kannattaa suojata tyynyliina tai joutuu vaihtamaan sen aamulla uuteen.
Toisena Hulluilta Päiviltä ostettu Génifique -seerumi, jota olen käyttänyt vähintään kerran, joskus kaksikin kertaa päivässä kasvovoiteen alla.  Miinusta tulee vain hankalakäyttöisestä pipetistä, joka ei anna tuotetta kerralla tarpeeksi, vaikka miten yrittää pumpata.

Tästä tuotteesta on tullut jo uudistettu ja tehokkaampi "Advanced" -versio, sitä voin kokeilla sitten seuraavaksi. Ehkä se on niin edistynyt, että suorastaan nuorentaa!

Uskon ehdottomasti enemmän "vaurioiden" tai iän merkkien ennaltaehkäisemiseen kuin siihen, että mikään voide voisi saada aikaan dramaattisia muutoksia, mutta hienoisia muutoksia olen näkevinäni. Pitäviä todisteita (esim. valokuva-aineistoa) vaikutuksista ei ole, mutta ihan kuin otsani ilmerypyt olisivat madaltuneet jonkin verran  - ja se olisi jo paljon, se!

Kolmantena osatekijänä voisin mainita vielä nyt puoli vuotta käytössä olleen Clarisonic-kasvoharjani. Ei sekään mitään ihmeitä tee, mutta on kiva lisä peruspuhdistusrutiineihin - ja jättää ihon ihanan puhtaan ja sileän tuntuiseksi.

Pitkään muhineet ribsit ovat nyt grillissä viimeistelyssä ja kohta herkutellaan (lisää). Kivaa viisuiltaa kaikille, toivotaan että menestymme paremmin kuin jääkiekossa!

5 kommenttia:

 1. Toi eka puteli, kuorinta-aine on mulle ihan uusi tuttavuus. Kuullostaa tehokkaalta :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihanalta! Ja hauskaa, minun onkin pitänyt kysyä, mitä olet tykännyt laitteesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tykännyt olen :-) Mutta eikö niin, ettei mikään ole terapeuttisempaa kuin oman koiran kanssa lököily - sitä ei mikään seerumi voi voittaa!

   Poista
  2. No joo, se on ihan eri luokkaa!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...