9.3.2014

Keväthiminöitä ja alevinkki (Whistles)

Ihastelin pari päivää sitten Whistlesin matalia kenkiä, ja nyt katseeni jäi kiinni näihin Samujin upeisiin luomuksiin - selkeästi olen siis jotakin tämänsuuntaista vailla... 

kuvat Samujin FB ja verkkokauppa

Tuo vedenvihreä ei kyllä ole ollenkaan mun väri - ainakaan ei  ole ollut, mutta nyt voisin vaikka taipuakin, niin freeseiltä nuo näyttävät. Hinta vain oli aika rouhea, 350€: mun tuurillani astuisin ekana päivänä epähuomiossa suoraan mutalammikkoon ja kenkien taival jäisi sitä myötä surullisen lyhyeksi. Been there, done that. Nämä ovat sellaisen hienon ja maltillisen leidin kengät, ei tällaisen hosuvan ja pää kolmantena jalkana paikasta toiseen kiirehtivän höselön - kyllä musta on paljon turvallisempi väri!

En siis tilannut vielä näitä tai niitä edellisiäkään, sillä tajusin että keväthän on vasta aluillaan (eikä kesästä tietoakaan), joten ehdin kyllä harkitsemaan kenkäasioita vielä moneen kertaan. Se alevinkki saattaa kuitenkin olla avain jonkun toisen onneen: Whistlesin nettikaupassa on kaikki -25% koodilla WH25SS14.

Viikonloppu meni taas tosi nopsaan: eilen meillä oli tosiaan vieraita (ja koti on sen ansiosta taas hyvässä järjestyksessä ja siisti!), ja vaikka vain söimme ja katselimme sen jälkeen yhteisen laskettelureissumme valokuvia, kävi kello yhtäkkiä puoltayötä ja ilta tuntui loppuvan ihan lyhyeen. Monta asiaa jäi vielä keskustelematta ja monta juorua kertomatta :-) Tänään olimme GoExpo-messuilla Helsingin messukeskuksessa (ihan jees, olin nyt ekaa kertaa) ja illemmalla vielä hotjoogassa.

En ole vieläkään ihan varma, onko hotjooga mun juttuni; jotenkin häiritsee ja ällöttääkin vähäsen se ylenpalttinen hikoilu, vaikka se tietysti kuuluukin asiaan. Mutta toistaiseksi ainakin osa keskittymisestä menee siihen kuumuuteen ja hien pyyhkimiseen sen sijaan, että keskittyisin hengittämiseen ja "puhtaisiin" asentoihin/ asanoihin. No, 10-kortista on vielä tasan puolet jäljellä, joten annan lajille vielä sen verran mahdollisuuksia.

Hienoa alkavaa viikkoa teille kaikille ja aurinkoa päiviinne!

6 kommenttia:

 1. Kauniit vaikka aika hintavat kengät. Samujillä on muitakin ihania juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIIN on! Espan liikkeen ikkunan eteen on aina pakko pysähtyä hetkeksi, vaikkei ehtisikään poikkeamaan. Valitettavasti vaatteiden mitoitus ei kyllä imartele minua yhtään, olen n. 20 cm liian lyhyt...

   Poista
 2. Nätit kengät, mutta olen aivan varma että eivät kestä mun jalassa vaan noista tulisi sellaiset läpsykkäät, mun jalassa.
  Samujilla on kivannäköisiä vaatteita, mutta yhtään en omista. Eli siis mun mittaisille sopivia? Hmm, pitää tutustua joku kerta tarkemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt kun sä asian noin kuvailet, niin voisi siinä niinkin kengille käydä!
   Ja joo, Samuji on suunnitellut sua varten koko mallistonsa, sinne vain :-)

   Poista
 3. Tuon tyyppisiä popoja onkin nyt näkynyt paljon, kovasti alkavat omaakin silmää miellyttämään :)
  Kaunis väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on selvästi alkanut silmä tottumaan, sillä pidin niitä alkuun vähän kummallisen näköisinä. Olen hidas lämpeämään :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...