26.3.2014

Ruutua ja kukkaa - erikseen kuitenkin

Ohoh, miten olenkaan osannut ostaa noin isokuvioisen mekon? Minä?!  Ja vielä punaista väriäkin! Mekko on samaa keittiöruutusarjaa, mistä mulla on neulekin - joku siinä kuosissa on selvästi vetänyt puoleensa viime syksynä.

Tunsin kuitenkin oloni varsin kotoisaksi tässä asussa - ja kun vertaa tuohon alempaan tummanpuhuvaan vaatetukseen, niin onhan tämä kieltämättä paljon raikkaampi valinta!

mekko Gap
neuletakki J. Lindeberg
kengät Zinda

Ja alitajuisesti oli varmaan toi mekko mielessä, kun ostin tässä taannoin ne uudet kevättennarit, koska niissähän on aivan identtinen väritys - uskaltaisiko laittaa ne tän mekon kanssa vai näyttääkö ihan tyhmältä? Taitaa olla niitä yhdistelmiä, jotka näyttävät kivoilta muiden päällä, mutta jossa tuntisi itsensä vähän oudoksi...

Tummansininessä värissäkin on nyt selvästi joku taika, sillä sain myös juuri eilen Whistlesiltä tilaamani tummansinisen parkan - siitä lisää myöhemmin kuvien kera.

Hassua muuten, kun musta tuntuu tosi herkästi siltä, että on aina samat vaatteet päällä, mutta kun tsekkasin täältä blogista, koska tuo tokan kuvan Max Maran hame oli viimeksi käytössä, oli siitä jo useampi viikko aikaa. Onneksi on tämä "vaatepäiväkirja", mistä voi aina käydä tsekkamassa tilanteen - vähän sama kuin julkkisten tapa kirjata, koska joku tietty iltapuku on ollut päällä ja kenen kanssa :-D

Tässä tämän päivän asu (ylempi oli eilisen); jakku oli iltapäivällä supertiiviin päivän jälkeen jo vähän liikaa...

bomber Whistles
hame Max Mara
kengät Clarks

Cosin ale alkoi muuten tänään, enkä tietenkään voinut välttyä kiusaukselta, vaan tilasin kukka(!)svetarin ja pitkän neuletakin. Koko saitti oli aivan jumissa ja sen lisäksi että kaikki kesti tuhottoman kauan, tyhjeni ostoskorini monta kertaa peräkkäin ihan itsestään - koko tilaus oli siis varsinainen työvoitto! Monet eivät kyllä ollenkaan hahmota, miten kovaa duunia nettishoppailukin voi olla, etenkin kun olosuhteet ovat noin rankat. Saati sitten ne tilanteet, kun tietää tarvitsevansa jotakin tosi kipeästi ja joutuu sitten käymään läpi monen eri verkkokaupan tarjonnan löytäkseen juuri sen haluamansa tuotteen oikeassa koossa ja parhaaseen mahdolliseen hintaan - siihen ei joka mimmi edes pysty!

Kuka keksisi, miten pro-tason nettishoppailun saisi lisättyä ansioluetteloon - "harrastukset"-kohtaanko? LinkedInissä se taitaa kuulua "Skills & endorsements"-osioon, ja uskoisin saavani kyllä aika monta endorsementiä, jos kävisin sen lisäämässä :-) Minua haastateltiin juuri tänään konsernin HR:n toimesta markkinoinnin strategisiin kyvykkyyksiin liittyen, mutta siinä kohtaa taisin liiaksi piilotella omaa kynttilääni siellä sen kuuluisan vakan alla. Ensi kerralla voisin vaikka aloittaa tällä asialla, ettei se pääse unohtumaan. Jään odottelemaan, kuka tekee ensimmäisen siirron!

4 kommenttia:

 1. Tuo punaruutuinen mekko on niin minun mekkoni - paitsi, että on liian lyhyt tälle ladylle. Voih! Mutta se on ihan täydellinen!
  Ja olisit vaan markkinoinut tuota nettishoppailun taitoasi - kuten totesitkin: ihan tuohon ei joka tyttö pysty;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lady voisi itse ommella samanlaisen, jos vain löytyisi kangas?! Muistelisin, että sulla oli suotu noita kädentaitoja keskimääräistä enemmän?

   Poista
 2. Tuo ruudullinen mekko on niin kaunis. Sopii sinulle aivan ihastuttavasti, pidän kovasti. Niin on tuo hamekin. Ja hei, kyllä nettishoppailutaitoa pitää saada markkinoida, se ei ole ihan kaikkien hallinnassa se taito :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Dahlia!
   Mulla oli sattumalta tänään työhaastatteluja, ja kävi mielessä, miten olisin reagoinut, jos joku hakjioista olisi intoutunut kehumaan omia nettishoppailukykyjään - ei ehkä kuitenkaan se paras myyntiargumentti :-D

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...