4.3.2014

Päivän asu ja paperityöpainajaisia

Mikäs se siellä taustalla luuraa? No koiran tennispallohan se on, hups! On vähän kiire aamuisin näitä kuvia räpsiessä :-)

uusi (!) svetari Part Two
hame Max Mara
kengät Clarks

Meillä on töissä meneillään viime vuodelle asetettujen tavoitteiden arviointi (tulosten perusteella maksetaan mahdolliset bonukset) sekä uusien tavoitteiden määrittäminen kuluvalle vuodelle  - molemmista aiheutuu aika lailla paperityötä, mikä omalla kohdallani on suoraan verrannollinen koetun stressin tasoon. Ei siksi, että tehtävä olisi jotenkin ikävä (no myönnetään, on se sitäkin) vaan siksi, että pelkään mokaavani koko homman niin, että joku jäisi minun huolimattomuuteni virheeni takia ilman bonareitaan. Olen nähnyt tästä jo kahtena yönä erilaisia painajaisia, joissa kaikki ovat minulle äärettömän vihaisia ja joudun sitten hyvittelemään ja fiksailemaan kamalalla vimmalla saadakseni asiat kuntoon. Voi alaisraukkojani!

Ennen vanhaan oli sentään sihteerit, joilta sai ensinnäkin apua tällaisiin prosesseihin ja joiden syyksi olisi voinut mahdolliset virheetkin vielä kaataa. Nyt sitä joutuu tekemään kaiken itse ja kantamaan vielä vastuunkin. Vääryys, sanon minä!

Iloa tähän projektiin tuo se, että perjantaille varattu monen tunnin palaveri peruuntui. En kuitenkaan poistanut sitä kalenterista, joten kukaan ei tajua buukata siihen päälle mitään ja niinpä voin hoitaa koko tavoitepalkkioruljanssin kerralla kuntoon. Peruuntunut palaveri on arjen pieni lahja.

8 kommenttia:

 1. Jos pomo mokaa bonarit ei naurata. Itselläni on rima nykyisin sen verran alhaalla, että arvostan hyvää yritystä hoitaa asia :)

  Minulla nimittäin oli vuoden verran esimies ulkoimailla, joka tuli firman ulkopuolelta ja hän oli joku työkaluvammainen. Se oli ihan karmeaa! Sehän jätti tietenkin kuittaamatta bonarit sinne työkaluun. Ei kuitannut, vaikka minä pyysin ja henkilöstöpäällikkö pyysi. Sain bonarini 3 kuukautta muita myöhemmin ja pikkasen risoi se byrokratia, jonka minä jouduin veivaamaan. Sama heppu jätti hyväksymättä mun lyhennetyn työajan (alle 3v lapsi), koska ei löytänyt ikinä sitä accept-nappia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, juuri tuotahan minä pelkään!!

   Poista
 2. Tuo hame on ihana. Kaunis.
  Ja todellakin - peruttu palaveri on todellakin arjen lahja - eikä aina ihan pienikään;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hame oli kyllä hyvä hankinta - eikä ole niin aikaan sidottu, että olisi jo ensi vuonna ihan out (toivottavasti).

   Poista
 3. Joo, bonareiden mogaaminen. Miellä tekee osta osittaisella bonuksella töitä ja se on mun homma laskea ne. Kuukausittainen ministressi kuun alussa tuijottaa lukuja ja varmistaa ja varmistaa ja varmistaa. Tähän mennessä ne tosin on menneet oikein, onneksi.

  Peruttu palvaeri, juuri buukkasin perjantai-iltapäivälle palaverin. Kuka haluaa palaveerata perjantaina iltapäivällä? Omituisia ihmiset sanon minä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voisi tehdä sun työtä, en kestäisi sitä painetta! Sympatiani ja iso rispekti!

   Poista
 4. Buuu, meillä on perjantaina iltapäivällä sisäinen palaveri. Ja minun pitäisi vielä olla äänessä, koska joudun esittelemään suunnittelemani nettisivuvisut. Täytyy siis vissiin vähän skarpata, eikä olla jo toinen jalka ovenraossa menossa viikonlopun viettoon :)

  Ihana asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti nettisivuprese meni hyvin!? Ja nyt ollaan joka tapauksessa jo voiton puolella :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...