14.6.2014

5x5

Sain Caelialta tämän haasteen, jossa pitää listata viidestä aiheesta viisi suosikkia. Virallisesti näin:

Säännöt ovat seuraavat:
Haastaja kertoo sinulle viisi aihetta
Haastetun tulee kertoa top5-listansa jokaiseen aiheeseen
Haastetun on keksittävät uudet 5 aihetta
Haaste on annettava viidelle eri blogille (ei takaisin haastamista)

Jos olisi ollut vain yksi vastaus jokaiseen kysymykseen, olisi tämä ollut ihan helppo nakki, mutta nyt joutui jo vähän miettimäänkin (vähän tahmeaa kun pukkaa pientä jetlagiä päälle...).

Lempipuuhasi kesällä?
Veneily, uusin harrastuksistamme, johon olen kieltämättä vähän hurahtanut.
Mökkeily - meillä ei ole omaa mökkiä, mutta käytössä niitä on useampiakin, sekä järven että meren äärellä. Saamme siis nyppiä rusinat pullasta, vaikka kyllähän sitä pitäisi osallistua ylläpitoprojektihin paljon aktiivisemmin. Tosin en ole oikein hyvä yhden yön mökkeilijä, vaan viipyisin mielelläni edes muutaman päivän kerrallaan, jotta pääsisi oikeasti irti arjen hulinoista ja kiireen tunteesta. 
Pyöräily perheen kanssa - lähialueiden lenkkeihin sisältyy aina vähintään yksi pysähdys (jätskiä, kahvia tai skumppaa) ja hienosti tuo 10-vuotiaskin jaksaa polkea reilusti yli 10 km lenkkejä. 
Golfia en nyt pelaakaan muuta kuin kesällä...
Näitä yhdistää selkeästi ulkona oleminen ja liikkuminen, ylläri :-D Ja koska yksi jäi vielä puuttumaan, lisätä vielä yleinen ulkona hengailu.Suosikkiasusteesi?
Voiko vastata ihan ylimalkaisesti kengät? Tai hetkinen, ehkä kengät eivät olekaan asuste vaan ihan vaate? Hyvä, on, tässä ovat viisi nykyistä lemppariani: 


PartTwon huivi, perintökoru, Max & Co:n nahkainen ranneke, Omegan kello, Cole Haanilta ostettu koru, jonka merkkiä en enää muista. 

Lempikappaleesi tai artistisi?
Sanotaan nyt vaikka Coldplay, Jenni Vartiainen, Sade, John Legend ja James Blunt. En ole oikein musiikki-ihmisiä, tarkoittaen sitä etten oikeastaan koskaan laita musiikkia päälle varta vasten ja vain sitä kuunnellakseni ja fiilistelläkseni; mieheni taas (silloin harvoin, kun "saa" olla yksin kotona) kuuluu siihen kastiin, joten kotimme on varsin hyvin varusteltu noiden hifi-juttujen osalta. 

Ikimuistoisimmat reissusi?
Monellakin tapaa häämatkamme Koh Samuille yksitoista vuotta sitten (kamalasta vatsataudista huolimatta).
Ensimmäinen Alppien laskettelureissu Söldeniin 13-vuotiaana jätti pysyvän alppikaipuun, jota joudun nyt vuosittain täyttämään. 
Mauritius perheen kanssa oli elämys - ehkä osin siksi, että se oli niin pitkään ollut omalla haavelistalla ja oli niin mahtavaa päästä sinne vihdoinkin. 
Eka Singaporen reissu oli myös mieliinpainuva, ja koska olin matkalla sikäläisten työkavereiden kanssa, pääsin näkemään ihan jotakin muuta kuin niitä perinteisimpiä turistimestoja. 
New York tuo joka kerta jotakin uutta, joten vaikea olisi valita niistä visiiteistä vain yksi ainoa. Niin moni leffa ja sarja on kuvattu Nykissä, että kaupunki tuntuu kummallisen tutulta, mutta silti joka kerta näkee myös aina jotakin uutta ja ihmeellistä - tai ainakin kummallista. 
(Tätä listaa olisin voinut jatkaa vielä vaikka tuplasti pidemmäksi, sillä jokaisessa reissussa on aian jotakin mieliinpainuvaa...)Mitkä ovat sinulle ne arjen luksushetket?
Ratsastus - lasken tämän arkeeni kuuluvaksi asiaksi, koska käyn tunnilla joka viikko. Sujuipa tunti sitten miten tahansa (ihan aina ei ole pelkkää riemukasta voittokulkua...), on se aina haastavaa ja antoisaa.
Kauneushoitolassa käynti ei ole mikään säännöllinen asia, mutta tuntuu kyllä arjen keskellä todella ylelliseltä aina silloin, kun sinne pääsee (ensi viikolla!). Kampaajalla käyn paljon useammin, viiden tai kuuden viikon välein, mutta kyllähän sekin on aina hemmottelun hetki.  
Kahvit, sushit tai skumpat ystävien seurassa ovat mittaamattoman arvokkaita hetkiä - maailman voi näköjään parantaa ihan puolessakin tunnissa!
Golf kahdestaan miehen kanssa tuntuu vieläkin vähän jännältä ja erityiseltä ;-) Toisaalta ne kerrat, kun saamme lapsenkin houkuteltua mukaan ovat vieläkin hauskempia!
Päikkärit. Sitten vielä uudet viisi aihetta:

1. Ketkä taiteiljat tai mitkä teokset ovat liikuttaneet sinua erityisesti? 
2. Lempihuulipunasi? 
3. Suosikkifarkkumerkkisi? 
4. Bravuurisi keittiössä?
5. Lempiravintolasi (missä päin Suomea tahansa)?

Ja haastan mukaan Caran, Annun, Miian ja Marjon (saatte nyt ihan itse päättää, miten haluatte jakaa vastausvuorot :-D) sekä Tibsin

5 kommenttia:

 1. Onpas kauniita asioita, ihana postaus :)

  VastaaPoista
 2. Tällaisia on tosi hauska lukea, tutustuu bloggaajaan vähän syvemmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä! Ja lisää on tulossa, koska mulla on vielä pari haastetta odottamassa :-)

   Poista
 3. Jesh, kiva kun vastasit haasteeseen :)

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...