5.6.2014

Yo! Final call!

Niin, sitä vain, että nyt alkaa olemaan yhdestoista hetki osallistua Vichyn arvontaan. Mene tänne, tee oma ihonhoitodiagnoosi ja voita koko sinulle suositeltu tuotevalikoima! Nyt! Aikaa on sunnuntaihin asti, sillä huominen on tuupattu niin täyteen ohjelmaa, etten edes yritä enää lisätä pienintäkään uutta tehtävää to-do-listalleni.

Sitten ihan muihin asioihin: vanha kunnon Gap toimitti taas huippunopeasti (kahdessa päivässä) tilaukseni ja ilokseni kaikki t-paidat ja mekko olivat aivan sopivia ja mieluisia.

Aika värikästä, vai mitä!

Maksimekosta ei näy kuin yläosa (vasen kuva), mutta kerrankin löysin petit-mallistosta sopivankokoisen, jota ei siis tarvitse lähteä lyhentämään - enkä osaisi edes ommella trikoota, joten hyvä näin. Kyllä nyt kelpaa pakata matkalle ihan uudenkarheita t-paitoja :-D

Sen sijaan mikään my-wardrobe.comilta tilaamistani kolmesta mekosta ei ollut lähelläkään täydellistä, ja päätin palauttaa koko setin - yritän nyt noudattaa sitä periaatetta, että ostan/ pidän vain ne vaatteet, joihin todella "uskon", enkä tyydy sellaisiin kaimätätäjoskuspidän -juttuihin.

Tämä Malene Birgerin mekko jää harmittamaan ihan erityisesti, sillä olen niin kovasti ihaillut sitä kuvissa ja muiden päällä; minun kropalleni se ei vain istunut tarpeeksi hyvin (ja olisi mieluusti saanut olla 5 cm lyhyempi, jotta polvet olisivat jääneet näkyviin juuri tuolla tavalla sopivasti). No, tulipahan kokeiltua, ja nyt voin lakata haikailemasta sen perään!

Lähden viikonloppuna nyt vihdoinkin pitkään hehkuttamalleni Nykin reissulle ja sitä ennen käymme vielä veneilemässä lähisaaristossa, joten hyvin on tämä viikonloppukin ohjelmoitu. Koko viikko on ollut sen verran tapahtumarikas, että simahdan varmaan ekan skumppalasin jälkeen - anteeksi jo etukäteen muulle seurueelle!

Mutta nyt, koska olen ihan yksin kotona, katson uusimman Good Wifen kaikessa rauhassa. Namaste!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa matkaa ja olisipa ihana päästä joskus purjehtimaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - toivottavasti joskus pääset jonkun messiin, veneilyssä on oma taikansa!

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...