23.6.2014

Keep the faith

 
Vaikea tässä on uskoa, että kesäloma alkaa ihan muutaman päivän päästä - ja että kelit mukamas paranisivat merkittävästi... Uudet Birkenstockit kuitenkin auttavat valamaan toivoa tähän viimeiseen viikkoon ja miten mun oikea nilkka näyttää tuollaiselta elefantin raajalta?! 

Tämän viikon arki-illat kuluvat ratsastuksen rästitunneilla ja venettä "varustellessa"; ajelemme siis kaupasta toiseen tehden erilaisia tuikitarpeellisia  viime hetken hankintoja: punkkipanta, kyypakkaus, dl-mitta, aurinkovoide, uimapatja, hätäraketti ja heittoköysi ovat vielä hakusessa... Tiedän jo nyt, että siinä vaiheessa kun saamme lauantaina köydet irti laiturista, olisin samantien valmis nauttimaan ensimmäisen, mahdollisimman tymäkän alkoholipitoisen drinksun - mutta teen sen yleisen turvallisuuden vuoksi vasta ensimmäisessä satamassa (jota en muuten vielä edes tiedä, elän suuressa jännityksessä!). Miten tämä lomaa edeltävä viikko onkin aina tällaista härdelliä? Vai olenko ainoa, onko teillä muilla kaikki asiat - myös töissä - ihan järjestyksessä? Ei kai??

Palaillaan vielä myöhemmin tällä viikolla, nyt lähden hetken hermolepoon talleille. Moi!

P.s. Piti vielä palata ihmettelemään noita Birkenstockien mitoituksia: mulla on yhdet Gizehit (kapea, 37) ja nämä uudet ovat leveällä lestillä ja 38. Molemmat istuvat oikein hyvin, mitä en vain mitenkään voi käsittää - mutta olen kuullut samaa ihmettelyä muiltakin, joten en ainakaan ole yksin näiden ajatusteni kanssa.

6 kommenttia:

 1. Toivotaan, että keli lämpiäisi. Se on loma ovella meilläkin ja ihan vietävästi harmittaa, jos vaan sataa :( Toiveet on jo skaalattu siten, että alkulomaa tuskin tulee uimakelejä, mutta tulisi edes poutaa!

  Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei VOI sataa koko aikaa, aivan mahdoton ajatus! Kyllä se aurinko ja lämpö vielä tulee, ja sitä suuremalla todennäköisyydellä (kai?), mitä huonommat kelit tällä viikolla on!
   Kivaa lomaa Kepposten klaanillekin!

   Poista
 2. Mulla on vielä pari viikkoa töitä, onneksi:) Ja eka lomaviikko menee viimeisten työviikkojen härdellistä toipumiseen, perinteisesti. Hyvää lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olisin voinut ihan hyvin olla vielä viikon, parikin töissä, mutta kun elokuun päästä ei pysty joustamaan...

   Ja kyllä, eka viikko menee ihan vaan ihmetellessä, että nytkö se loma _oikeasti_ alkoi!

   Poista
 3. Ihanaa lomaa!

  P.S. Mun on ehkä pakko saada Birkenstockit. Alkavat näyttämään liian hyviltä kun niitä teidän blogeissa katselee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tilasin omani täältä: http://www.footshopping.com/main.cfm?MI=8&AktionID=0

   ..ei muuten olleet kalliit!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...