4.6.2015

Mikäs tässä möllötellessä

Hyvää iltaa, ystävät! Kello lyö jo kymmentä, mutta ilta on mitä kaunein, eikä väsytä vielä yhtään - sitä paitsi kaadoin juuri itselleni pienen lasin valkkaria, ja Herolta tuleva Precious-leffakin on vasta puolivälissä, joten eihän tästä sohvalta voi vielä mihinkään lähteä.

Kuvan asu on muistaakseni toissapäivältä; pari päivää olen taas painellut farkut ja tennarit -linjalla, niistä ei koskaan tule mitään kuvauskelpoista dokumentoitavaa...

toppi Oui
housut J. Crew
kengät Sofie Schnoor

Tämä viikko tarjoaa paljon ohjelmaa, eikä yhtään vapaailtaa; tähän mennessä olen ehtinyt ratsastamaan pari kertaa, siivoamaan veneen "katosta lattiaan" ja eilen olin Alkon samppanjatastingissa - erittäin hauskaa, opettavaista ja hieman juovuttavaakin (kukaan ei malttanut sylkeä arvokasta ja ihanaa kuplivaa...). Lisäksi olen kuullut mitä hienoimman raskausuutisen ja ikävöinyt kovasti poikaani, joka on viettänyt koko viikon kavereidensa isovanhempien luona maalla. Emme ole jaksaneet laittaa ruokaa yhtenäkään iltana tällä viikolla, kun ei ole ollut pakko - onneksi saamme lapsukaisemme huomenna kotiin ja palaamme taas ruotuun :-)

Viikonloppuna on vielä luvassa veneilyä ja Lintsi-keikka, ja jonkun pitäisi kyllä pestä meidän ikkunat: katsoin pari päivää sitten ulos ja sadattelin vesisadetta, kunnes tajusin, että ikkunoissa olikin vain likaa! Tai ehkä pitäisi ottaa siivousfirma hoitamaan homma, sillä muuten voi hyvinkin olla, että olen vielä vuoden päästäkin ihan samassa tilanteessa...mitäköhän se maksaa?

No, se on aika pieni murhe verrattuna tuon Precious -leffan ongelmiin (katsokaa leffa jossakin vaiheessa!), joten katson sen nyt loppuun suurta kiitollisuutta tuntien. Huh, huh, mitä ihmiskohtaloita! Hyvää yötä!

5 kommenttia:

  1. Taitaa olla joku raitaviikko menossa, aloitin raidat viime perjantaina ja vielä vaan jatkuu. Ehkä huomenna voisin pakottaa itseni johonkin muuhun ;)
    Kivan näköiset nuo housut, lahkeet on vähän vajaamittaiset- eikö ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raidat eivät kulu koskaan, niin se vain on!

      Joo, housuissa on tarkoituksella vajaat lahkeet - vähän kesti totutella niihin, mutta nyt ne tuntuvat ihan freeseiltä. Ostin ne J.Crew'n petit-mallistosta, koska normimittaiset olisivat mulla osuneet melkein maahan asti, ja sitten niistä olisi kadonnut juju...

      Poista
  2. Mukavan tuntuista möllöttelyä =). Me lähdetään kanssa veneilemään viikonlopuksi. On luvannut kai viimein ihan vähän kesäisempää säätä. Silloin on mukavaa olla myös Lintsillä =D. Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua! PS: äläkä niitä ikkunoita murehdi. Pian alkaa päivät pimentyä, ei sitä kukaan huomaa =D Nimim. ikkunanpesu ei ole lempi puuhaa täälläkään =D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa veneilyä teillekin! Pitää varmaan vain olla mahdollisimman paljon pois kotoa (ja ilman silmälaseja), niin ei niitä ikkuinoita ehdi edes huomaamaan :-)

      Poista
  3. Oi mikä kaunis asu, tuo psuero on todella kaunis <3

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...