17.6.2016

All black

Hyvää iltaa, mitä kuuluu? Minä makaan flunssaisena sängynpohjalla (voiko yhdessä päivässä jo kehkeytyä makuuhaavoja?1!), ja parin tunnin torkuttelun jälkeen koin olevani sen verran voimissani, että jaksoin kaivaa esiin viime viikon asukuvia ja kirjoittaa niistä lyhyen tekstinkin vielä.

Yhtenä päivänä kuljin siis ihan kokomustissa, vaikka pukeutuessani pelkäsinkin tämän näyttävän hautajaisasulta (paitsi että kuka nyt menisi t-paidassa ja paljain säärin hautajaisiin?!). Kevyt ja mukava tämä combo oli joka tapauksessa, ja voihan tuon topin seuraavan kerran vaihtaa toiseen ja kengätkin vaikka punaisiksi.

t-paita Tiger of Sweden
hame Esprit 
kengät Boden

Hame on uusi: olen etsinyt kivaa midi-mittaista hametta jo jonkin aikaa, mutta tämä pitsiversio vasta kolahti useamman virheostoksentilauksen jälkeen. Ruosteenpunainenkin versio houkutteli, mutta järkeilin että tälle mustalle tulee sitten kuitenkin enemmän käyttöä, koska olen niin kertakaikkisen huono yhdistelemään erivärisiä vaatteita keskenään....

Nettitilauksista puheenollen: olen huvittuneen otettu siitä, että minua pyydettin mukaan verkko-ostamista koskevaan kvalitatiiviseen ryhmähaastatteluun (valintakriteerinä oli laadukkaita asiantuntijoita) - perjantaicava ja nettishoppailu ovat selkeästi lyöneet läpi siviilibrändini kulmakivinä :-D

Flunssan lisäksi olo on muutenkin vähän ankea: lapsi lähti kaverinsa mökille useammaksi päiväksi (nyt jo ikävä!), emmekä pääse edes veneilemään miehen kanssa kahdestaan, koska keli on niin umpisurkea. No, jospa nämä sateet olisivat sitten heinäkuulta pois, vai mitä? Tosin me emme jätä mitään sattuman varaan, vaan suuntaamme sinne Ruotsin puolelle, missä ymmärtääkseni aurinko paistaa aina. Pari viikkoa pitää vielä jaksaa töissä, ja pikkuhiljaa pitäisi kyllä aloittaa valmistelutkin (esim. ripsihuolto ja geelikynnet ihan to-do-listani kärkisijoilla)...vaan ei tänään, tänään minä vielä lepään.

Oikein nautinnollista viikonloppua kaikille, pus pus!

8 kommenttia:

  1. Onoas kiva asu, sanoi hän joka rakastaa mustaa ;) Just katsoin Sokoksella tuollaista mustaa pitsihametta. Itselläni on musta pitsimekko, vähän liian lyhyt. Ehkä muokkaan siitä syksyksi kynähameen. Olis ihana neuleen ja nilkkureiden kanssa kylmälläkin ilmalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla monikin hame tuntuu just nyt vähän liian lyhyeltä - ja midimitta taas tosi freesiltä :-D Niin se muoti ja mieli muuttuu!

      Poista
  2. Mukavaa viikonloppua ja pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  3. Kaunis hame! Minäkin ostin midimittaisen Marimekon Eimi-hameen. Pituus ja hulmuava helma tuntuvat jotenkin ihanilta kotelomekkojen jälkeen.
    Henäkuussa paistaa, otan tuon lupauksena ;)
    Mukavaa iltaa, Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidan tietää sen mallin, on tosi nätti! Ja joo, nyt uskotaan heinäkuun helteisiin!

      Poista
  4. Hyvännäköinen yhdistelmä - ja musta on aina hyvä. Aina.
    Toipumista flunssasta ja rentoa viikonloppua ikävän keskelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, flunssa on pakottanut rentoilemaan, vaikka se onkin ollut yllättävän vaikeaa (koti olisi täynnä pikkuprojekteja...)!

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...