14.10.2011

Montaako mustaa mekkoa ihmisellä voi olla?

Näköjään aika monta!

Tein huvikseni pienen inventaarin, ja olin itsekin hieman järkyttynyt lopputuloksesta, vaikka toki tiesin että niitä löytyy kaapin pohjalta muutama. Tällaisen kavalkaadin sain esille:


...ja tästä puuttuu vielä ainakin yksi tosilemppari, DVF:n villakankainen hieman a-linjainen klassikko. No, se ansaitsee vaikka oman postauksen joskus myöhemmin, kunhan olen kaivanut sen naftaliinista talvea varten esille.

Mutta joo, aika monta LBDtä (Little Black Dress) on tullut hankittua, eikä ihme: shoppaillessa silmään ja käteen tarttuu aina ensimmäiseksi jotakin mustaa ja jollen tietoisesti muistuttaisi itseäni siitä, että muitakin värejä on olemassa, ei mulla mitään muuta olisikaan!



Yllä: Pablo | Max & Co. | Jaeger


Yllä: Designers Remix | Malene Birger | InWear | Jaeger


Yllä: Gerard Darel | DKNY | DKNY (tähän kuuluu vyö) | joku ranskalainen (tähänkin kuuluu vyö, jolloin yläosa näyttää itse asiassa erilliseltä topilta ja hameosa taas on aika kapea - jos tarpeeksi nostaa, on myös aika mini :-) )

Näettähän näissä selvät erot? Oma mies ei näe, eikä voi käsittää, miksi aina kannan kaupasta kotiin samanlaisia kolttuja - toisaalta veikkaan myös, ettei hän edes tajua, että niitä on näin monta erilaista ja hyvä niin! Eihän tässä muuten mitään ongelmaa olisi, mutta kun kaappitila alkaa uhkaavasti rajoittamaan mekkoharrastustani - tässä kun olivat tosiaan vasta täysmustat mekot ja mm. eri harmaan sävyjä löytyy toinen mokoma...

Mekon ylistyslaulua voisin runoilla tähän vaikka miten pitkään, mielestäni se on nimittäin työasuna aivan verraton (etenkin mustana): se sopii ihan joka tilanteeseen, siinä on mukava olla (kunhan helma ei ole niin mini, että tarvitsee pelätä vilauttelevansa liikaa), se on nopea pukea aamulla ilman loputonta "mikä tän yläosan kanssa nyt oikein sopisi" -tuskailua ja se on on helppo asustaa korulla tai huivilla aina eri näköiseksi ja päivän menoihin sopivaksi. Olisin pulassa ilman mekkojani!

P.S. Pahoittelen taas kuvien huono laatua, mustaa on näköjään maailman vaikein kuvata, vaikka onkin päivänvaloa ja periaatteessa ihan hyvä kamera...

2 kommenttia:

  1. Mekkoja ei todellakaan voi olla koskaan liikaa. Tila vain pakkaa loppumaan kesken :)

    VastaaPoista
  2. Sanopa muuta - ja kengät ja laukut ne vasta ongelmallisia ovatkin! Niistä ajattelin kirjoittaa ensi viikolla :-)

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...