18.11.2011

Äänentoistolaitteet & sisustus

Otsikko sisältää jo lähes mahdottoman yhdistelmän, eli jos sisustusta lähdetään rakentaman hifi-kulma edellä on lopputulos yleensä varsin massiivinen ja, no, maskuliinisen jykevä. Sitten taas hifistin mielestä pieni ja siro ei tuota tarpeeksi puhdasta ääntä - ja siitähän se ristiriita sitten syntyykin!

Nyt olen kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen mieheni valitsemaan B&W:n laitteistoon, joka ei liiaksi hyppää silmille muuten vaaleasävyisestä sisustuksestamme ja joka tuntuu designiltaan varsin ajattomalta.
Pari takakaiutinta löysivät myös omat paikkansa: toinen on takan takaosan reunuksella (kuva alla) ja toinen taas on ruuvattu seinään kiinni.


Tämän kuvan yläkulmassa näkyy myös, miten johdot on pakollisissa kohdissa viety mahdollisimman sirojen johtolistojen alle; pääosin ne kulkevat parketin alla, sillä mies oli niin fiksu, että osasi ottaa tämän huomion tehdessämme lattiaremonttia, ja kaikille mahdollisille piuhoille tehtiin parketin alle omat urat, jossa ne mahtuvat kulkemaan. Fiksu mies!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...