20.11.2011

Alppitunnelmissa

Tätä päivää olen odottanut monta vuotta: lapsemme on vihdoinkin sen ikäinen ja laskettelutaidoiltaan sen tasoinen, että voimme lähteä Alpeille laskettelemaan! Käytin eilen ja tänään useita tunteja siihen, että vertailin lentoja, kohteita ja hotelleja - lähinnä taistelin niukkuudesta, sillä menemme hiihtolomaviikolla ja tarjonta oli jo aika heikkoa (kaiken lisäksi meitä lähtee yhteensä seitsemän henkeä). Löysimme kuitenkin sopivan hintaisen ja tasoisen hotellin Chamonix'sta, joten sinne suuntamme!


Ostin uudet sukset viime vuonna ja Crossin lasketteluasukin on ihan kelpo, mutta lapsi tarvitsee ehdottomasti uudet sukset ja ehkä monotkin. After-skissä emme juurikaan tule heilumaan, mutta pitäähän sitä jotakin olla iltaisin päällä, kun lähtee pizzalle - Chamonix'sta löytyy ravintoloita ja baareja joka lähtöön...

Se toinen matkamme Thaimaahan häämöttää jo ihan nurkan takana ja haasteenani on edelleen pelkkien käsimatkatavaroiden pakkaaminen - olen jo mielessäni pyöritellyt haastetta monen monituista kertaa ja olen hyvinkin luottavainen onnistumiseni suhteen :-)

Nyt täytyy valmistautua uuteen työviikkoon: ensin otan vartin power napin ja sen jälkeen teen hetken töitä. Leppoisaa sunnuntai-iltaa teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...