30.11.2011

Voihan Marni!

En ole ajan hermolla, kun nyt vasta törmään tähän muotimaailmaa jo eilen kohahduttaneeseen uutiseen: Marni suunnittelee Henkkamaukalle kevätmalliston. Ihanaa, koska Versacen mallit olivat mielestäni aivan karseita - toki brändille uskollisia, mutta Riviera Bling Bling ei olekaan minulle ominainen tyyli :-)

Tämä kuva on ollut jo monessa blogissa, mutta lainaanpa sitä itsekin, koska se lupaa niin hyvää!


Näin he kuvailevat mallistoa omassa tiedotteessaan:
Marni’s collection for H&M has all the freedom and experimentation for which the label is renowned, with all-over prints in strong colours all intended to be worn together in layers that both match and clash. For women, the colours are vivid and the prints are bold, be they African inspired or simpler colour blocks. The silhouettes are all Marni staples, with full pleated skirts, dresses, cropped trousers and jacquard knit, and fabrics range from silk to crisp cotton poplin. To finish the complete look the collection also includes jewellery, shoes, bags and scarves.

Vapaa käännökseni:
Marnin H&M-mallisto jatkaa sitä vapaata ja kokeellista linjaa, mistä merkki jo tunnetaan. Se sisältää kerroksittain sekoiteltavia kuvioita ja vahvoja värejä, jotka sekä sointuvat yhteen että riitelevät keskenään. Naisten värit ja kuviot ovat vahvoja värikylläisiä, olivatpa ne sitten Afrikka-henkisiä tai yksinkertaisiä väriblokkeja. Muodot ovat kaikki Marni-klassikoita: runsaasti laskostettuja hameita, mekkoja, vajaamittaisia housuja; kankaat vaihtelevat silkistä raikkaaseen puuvillaan. Mallistoa täydentävät korut, kengät, laukut ja huivit.


Tässä vielä muutamia poimintoja Marnin omasta mallistosta (hinnat n. 600 euroa, eli kerran vuodessa voisi raaskia ostaa jotakin) - marni.com muuten toimittaa Suomeenkin verkkokaupan kautta!

Marnihan on tunnettu värikkäistä printeistään, joten valitsin tarkoituksella jotakin muuta kuin mustaa ja harmaata. Ja täytyy sanoa, että jos näiden yhteistyömallistojen on tarkoitus tuoda emomerkillekin huomiota ja relevanssia, on tämä Marnilta oiva veto - olen ollut passiivisen tietoinen brändistä, mutten todellakaan ole tätä ennen eksynyt heidän saitillensa -saati sitten harkinnut ostavani jotakin!

Myönnän, että aion yrittää käyttää suhteitani päästäkseni Suomen ennakko-ostoiltaan jos sellainen joskus järjestetään :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...