13.11.2011

Verbenan lumoissa

Verbena eli rautayrtti, on mielestäni mitä raikkain ja freesein (koti)tuoksu, jota palvon kaikissa mahdollisissa muodoissa.

Verbenaa eri muodoissa löytyy lähes kaikkein suosikkimerkkieni valikoimista, mm. Compagnie de Provence ja L'Occitane ovat kunnostautuneet erityisesti, kuten kuvista näkyy:

Käsisaippua ja huonetuoksu


Tällä hetkellä eteisessä on Thann-sarjan Aromatic Wood -huonetuoksu ja mielestäni on ihana tulla hyväntuoksuiseen kotiin -kunhan tuoksu ei ole liian päällekäyvä! Verbena olisi vielä kevyempi ja valoisampi vaihtoehto, joten taidanpa vinkata joulupukille tuosta Compagnie de Provencen huonetuoksusta.

Tätä L'Occitanen käsisaippuaa meillä onkin jo molemmissa kylppäreissä - 500 ml pullo näyttää kestävän lähes ikuisuuden, joten hintakin on varsin kohtuullinen riittävyyteen nähden.

Käsisaippua ja tuoksukynttilä

Varsinainen yllättäjä oli kuitenkin Palmolive, jonka Verbena & Bergamot -suihkugeelin huomasin joskus ruokaostoksilla ollessani. En enää netistä löytänyt ko. tuotteesta mainintaa tai kuvaa, joten voipi olla että se on jo lopetettu (höh, olisi pitänyt ostaa varastoon!) - käsisaippua sen sijaan löytyi, ja sitä voin siis lämpimästi suositella erittäin hyvänä ja huokeana vaihtoehtona:

Laventeli on toinen suosikkini, mutta ehkä olen jo vähän kyllästynytkin siihen monen vuoden jälkeen. Hmm...en ole mikään puutarhaihminen, mutta parin rautayrttipuskan istuttamista voisi ensi vuonna kyllä harkita :-)

************

JK: huomasin, että jopa päivittäinen hajuveteni on ns. vihreä tuoksu, eli olen todella pahasti hurahtanut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...