18.4.2012

Itsensä palkitseminen (kengät, tottakai)

Huomasin vast'ikään Sports Trackerista, että ekat 500 km juoksua oli vihdoinkin tullut täyteen - aika monta kertaa saikin noita pikkulenkejä takoa, että sai noinkin vaatimattoman välietapin kasaan, mutta hienolta se tuntuu joka tapauksessa!

Lupasin aikoinaan itselleni, että palkitseni itseni jollakin kivalla, kun tämä tapahtuu; siinä vaiheessa oli varmaan pari hassua lenkkiä takana, ja tuo tuntui lähes saavuttamattomalta ajatukselta (olen siis aina vihannut juoksemista yli kaiken ennen kuin aloitin sen harrastamisen :-O).

Nämä kengät olivat jo ostoskorissani, mutta sitten aloin hannaamaan: olenko nyt kamala materialisti, joka ei osaa muuta kuin shopata, kun saa aikaiseksi jotakin hienoa?! Taidanpa olla.

Nämä olisivat alessa - minulla on jo samanlaiset
konjakinruskeana, mukavimmat sandaalit ikinä!Joo, ehkä ostan molemmat! Mustia sandaaleja ihan oikeasti tarvitsenkin, nuo toiset vain haluan.

Hulluille päiville en sijaan halua ollenkaan, mikä on tavattoman poikkeuksellista, sillä yleensä olen ryysännyt sinne heti keskiviikkona ovien auetessa. Vaan kun en enää tarvitse samalla syötöllä lasten välikausivaatteita tai gore-lenkkareita, enkä löytänyt itselleni oikein mitään kivaa - tosin vain silmäilin kuvaston nopeasti läpi ja jos nyt istahtaisin punainen tussi kädessä tuohon sohvalle ja oikein ajatuksella kävisin sen sivu sivulta läpi, olisi varmaan useammaltakin aukeamalta ympäröity tuote jos toinenkin... ehkä on siis parempi, että unohdan koko tapahtuman nyt samantien ja ostan nuo sandaalit - tulee paljon halvemmaksi!

2 kommenttia:

 1. Ihanat nuo ylemmät kengät! Minkä merkkiset ja mistä niitä saa? Alessa jossain? Onnea saavutetusta tavoitteesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori, unohdin linkit ja tägit ja kaikki sen sellaiset. Nyt löytyy, mutta kengät siis Zindan mallistoista (uutta ja vanhaa). Zio myy Zindaa Suomessa laajemmin, myös Stockalta löytyy joitakin malleja.
   t. HMH

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...