24.4.2012

Kaunista ja herkkää

Nämä oksat ovat peräisin kesäpaikkamme omenapuista; nappasin pääsiäisenä muutaman oksan maljakkoon odottamaan kukkaan puhkeamista. Ajatuksena oli liittää ne mukaan vaikka tulppaanikimppuun, mutta niin pitkälle en ole toistaiseksi päässyt, vaan oksat viihtyvät keskenään isossa maljakossa. Kauniita ihan näinkin!


Tämä viikko on (taas, toistanko itseäni?) kiirettä täynnä. Eilen simahdin töiden jälkeen sohvalle puoleksi tunniksi ja myönnän, että tekisi juuri nyt kovasti mieli tehdä taas sama temppu. Vaan ei, kanapihvit odottavat paistajaansa ja koira ulkoiluttajaansa. Vaan ihan ensin kaappan tuon lapsukaisen kainalooni; täytyy hyödyntää kaikki mahdolliset sylittelyhetket, sillä voipi olla, että kohta 9-vuotias ei enää suhtaudukaan yhtä suopeasti äitinsä halimispuuskiin... snif, miksi lapset kasvavat isoksi ja haluavat irtaantua vanhemmistaan?!!

2 kommenttia:

 1. Ihania oksia! Kohta se kevät on täällä Pohjois-Suomessakin :). Vappuna taitaa kyllä meillä olla vielä lunta maassa, mutta jospa ei juhannuksena enää :D.

  -Tuulis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan suojaisimmissa paikoissa on täälläkin pikkukasoja jäljellä, mutta onneksi ollaan jo voiton puolella - ihan koko Suomessa :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...