14.7.2012

The Oslo Jean (MiH)

UrbanA:n alessa oli juuri oikean kokoiset (tai no...) ja muutenkin sopivat farkut sopivasti -30%. Nämä ovat ehkä kaikkein mukavimmat farkut ikinä, niin pehmeät ja hyvät (lue: tarpeeksi elastaania)!

Oikea sävy on tuo jalkakuvassa näkyvä (paita oli niin ryppyinen, että rajasin pois)
- en saanut alakuvasta millään oikeanväristä, vaikka yritin mitä säätöjä...

Mutta se koko...se, mikä kaupassa tuntui napakan sopivalta on jo päivän käytön jälkeen hieman löysä, eli pitäisi uskoa ja noudattaa sitä universaalia farkkutotuutta, että oikea koko on se, jonka saa sovituskopissa vedettyä kiinni henkeään pidättäen ja ankarasti vatsaa sisään vetäen!

Olen niin pätkä, että lyhennän yleensä pakon edessä kaikki farkut, mutta nämä ovat mielestäni niillä rajoille, ettei tarvitse - vai mitä mieltä olette? Mun mielestä ainakin matalien kenkien kanssa ihan ok, joten en tartu vielä harkitsemattomasti saksiin - mulla kun on siitä vähän huonoja kokemuksia.

Olen löhöillyt koko aamupäivän ja katsellut telkkaria (Good Wife, Pan Am, Kosto), nyt pitäisi varmaan vähän ryhdistäytyä ja lounaan lisäksi tehdä jotakin muutakin hyödyllistä. Tai ehkei sittenkään, loman idea on kait lepääminen eikä ikuinen suorittaminen! Ruokaa täytyy laittaa, koska on nälkä, mutta ehkä jätän muut askareet vielä ainakin huomiselle. Tai ensi viikkoon...

2 kommenttia:

  1. Sama vika täällä. Ostan aina liian isoja housuja (paitsi vakiliikkeissäni, joissa viisaat myyjät eivät suostu myymään mulle niitä liian isoja). En vaan koskaan opi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tarvitsen siis oman myyjän jostakin, sillähän tämä ratkeaa :-)

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...