7.6.2013

Päivän harmaa asu ja uutta ruutua

Tankki alkaa olemaan niin tyhjä, että pelkillä höyryillä käydään ihan koko jengi töissä ja tunteet käyvät poikkeuksellisen kuuminakin välillä. Tänään oli sellainen kuohuntapäivä, ja kieltämättä itsekin vähän otin turhia kierroksia sellaisista asioista, jotka joskus toiste olisivat lähinnä vain naurattaneet.... Jokainen on jo niin lomansa ansainnut -alkaa pikkuhiljaa tuntumaan siltä, että minäkin olen :-) Muutama viikko vielä!

Lapsi on sen sijaan ihan erilaisissa fiiliksissä: liikuntaleiri (melkein kaikki kaveritkin messissä) on selvästi ollut hauska ja tarpeeksi vaihteleva, sillä en ole yhtenäkään päivänä joutunut torppaamaan "mä en halua huomenna mennä sinne"-valituksia. Lisäksi poika on pyytänyt etsimään syksylle sopivia sulkapallo-, karate- ja parkourjengejä, jotta hän voisi aloittaa uusia harrastuksia :-) Hänelläkin on vielä pari leiriviikkoa jäljellä, joten toivottavasti motivaatio säilyy; mielelläni olisin suonut hänelle jo heti alusta lähtien ihan oikeaa löhöilylomaa, mutta meillä ei kyllä ole mitään muuta vaihtoehtoa, kuin turvautua erilaisiin leireihin. Miten te muut perheelliset olette ratkaisset tilanteen, vai onko kaikilla muilla superturvaverkko käytettävissä?! Siltä välillä tuntuu, kun kateellisena kuuntelen tarinoita siitä, miten mummu/vaari/serkkutyttö on joka tiistai lasta vastassa ja kuljettaa tämän harrastuksiin ja kotiin (lihapullilla ja letuilla herkuttelun jälkeen, of course), jotta vanhemmat voivat käydä deitilllä/harrastuksissaan tai vaikka tehdä töitä. Ihme, että olemme miehen kanssa edes jotenkin pärjänneet työelämässä!


Päivän asu on tältä viikolta, muistaakseni keskiviikolta. Mekko ja ballerinat  - onko helpompaa olemassakaan?! No joo, vaikka shortsit ja t-paita, mutta you know.


Mekko DKNY
Pretty Ballerinas

Ostin mekon muutama vuosi sitten Nykistä, ja muistan vähän skagailleeni sen hintaa, mutta se on kyllä käyttökertojen mukaan laskettuna jo varsin edullinen kolttu. Helmaa ei nyt näykään ollenkaan (sori!), mutta se on ihan aavistuksen polven alapuolelle loppuva, eli oikein sopiva toimistokäyttöön.

********
Ilokseni pääsin myös avaamaan kaksi uutta pakettia, toinen Gapilta ja toinen Pomp De Luxilta. Jälkimmäinen toimitettiin Matkahuoltoon ja lähdin töistä siten, että ehtisin kotimatkalla poikkeamaan siellä. Vaan jotenkin olikin käynyt niin, että olin unohtanut lompakkoni kotiin, kääk! Soitin kotimatkalla pojalle, ja pakotin pyysin häntä apuun; sain lompakon hienolla heitolla avonaisesta ikkunasta autoon ja koukkasin takaisin kohti Matkahuoltoa (olin siis jo kertaalleen ajanut sen ohi, mutta ilman lompakkoa olisi ollut turha pysähtyä). Jälleen kerran olin minuuttia vaille viisi pihalla, ja sehän riitti. Hetken ekaa kertaa ohi ajaessani mietin, josko olisi pitänyt vain ottaa riski ja pysähtyä siinä toivossa, että lähesbestikseni Matkahuollon Täti olisi joustanut säännöissä ja luovuttanut pakettini ilman henkkareita, mutta se olisi ollut aivan toivoton pläni, sillä tiskin takana olikin täysin vieras daami. Loppu hyvin, kaikki hyvin!

Lisää paketin sisällöistä huomenna, mutta sen voin jo kertoa, että chillailen tässä sohvalla uudet pinkit shortsit jalassani - väriä elämään! (Ja juuri sopivasti silmieni edessä näkyvät Splash-uimahyppyjään suorittavat Jallu Rantanen ja Anni Uusivirta varsin värikkäissä vermeissään.)

P.s. Se otsikon "uusi ruutu" onkin esittelyssä vasta huomenna - ajatus ehti näemmä katkeamaan otsikon ja tekstin lopun välillä tyystiin.

13 kommenttia:

 1. Mekko & ballerina -kombo on helppo, tyylikäs ja vielä mukava... Täydellinen siis.

  Mä olen aivan ulkona tuosta uimahyppyohjelmasta. Jotain hyvää siinä, ettei asu Suomessa... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydellinenpä hyvinkin - toi mukavuus oli oiva lisäys, sillä se on erittäin tärkeä kriteeri myös!

   Poista
 2. Kaunis mekko!

  Meidän koululainen päiväleireilee. Ensimmäisenä päivänä piti puoliväkisin viedä paikalle, mutta päiväleiri osoittautuikin tosi kivaksi ja poika on viihtynyt erittäin hyvin. Ensi kesänä yritän samasta paikasta kahta viikkoa.

  Turvaverkko on sen verran harva, että se kuluu niiden tapausten hanskaamiseen, jossa molemmat vanhemmat ovat poissa kotoa. Ensi viikolla koululainen menee mummolaan, kun minä olen taas melkein koko viikon reissussa.

  Meillä ollaan siinä tilanteessa, että pojalla on vielä kolme viikkoa "hoitoa" järjestämättä. Kovasti odotan, että babysitterimme palaisi maahan ja saisin ostettua häneltä ainakin viikon. Viikon ajattelin viettää niin, että teen etätöitä ja poika saa pyöriä tässä kotona ja kulkea tarvittaessa mukanani toimistolla. Heinäkuussa varmaan liikenee oma neukkari molemmille. Pojalle videotykillä :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä, loman tarvetta on täälläkin. Alkaa paukut olla vähissä, mutta onneksi lomakin jo häämöttää.

  Tuo mekko on ihan loistava, helmakin on businekseen hyvä! Huippulöytö siis ja hyvä, kun päätit kuitenkin hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitäisi osata tunnistaa tuollaiset pitkän käyttöiän mekot ja ostaa aina pois!

   Poista
 4. Mullakin vielä kaksi viikkoa auki, ja varmaan otetaan yhdeksi viikoksi poika vähän vuorotellen töihimme mukaan - ei todellakaan mikään ideaalitilanne. Toka viikko menee toivottavasti mummolassa.

  VastaaPoista
 5. Meillä tyttö osallistui ekan luokan kesälomalla meidän seuran luisteluleirille (ilman luistimia) eli kävi tanssitunnit ja oheiset ja tykkäsi kaikesta muusta toiminnasta, askartelusta, leikeistä ym. Muut kesät on ollut kavereiden kanssa, uimassa, mutta minä en tee töitä 8 tuntia päivässä eli vähän helpottanut.

  Kaunis mekko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä - me taas teemme niin pitkiä päiviä, että tuntuu edelleen rikolliselta jättää 9-vuotias oman onnensa nojaan niin pitkäksi aikaa (vaikka hän itse onkin sitä mieltä, että pärjäisi hyvin...). Ehkä ensi vuonna leiri on jo lapsen intressien takia, eikä sen päivähoitoaspektin täyttämiseksi!

   Poista
 6. Kaunis mekko ja tyylikäs yhdistelmä kaikin puolin.
  Mulla on vielä 5 tai 6 viikkoa kesälomaan eli heinäkuun puolessa välin sitten. Onneksi vähän harjoittelen sitä ennakkoon, koska mulla on ensi viikolla polven tähystys. Pari viikkoa saikkua, muutama töitä ja sitten lomalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uugh, ei kuulosta kivalta, vaikka ihan rutiniitoimenpide onkin. Hyvä kuitenkin, ettei mene heti suoraan varsinainen loma toipumiseen!

   Poista
 7. Kaunis mekko ja plussaa monikäyttöisyydestä! Täällä vielä tämä viikko pakerretaan ennen lomaa, se kuuluisa "lomaaedeltämispaniikki" -mode päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Panic panic panic! Välillä vetää jo hysterian puolelle...

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...