12.10.2013

Maison Scotchin ysmylöydöt

Jos joku oikeasti motivoisi minua laihduttamaan, olisi se se, että mahtuisin kaikkiin S-koon mallikappaleisiin näissä ysmyissä ja voisin ostaa itseni vararikkooon. Ei, kun hetkinen...

Vararikkoon en näistä ostoksista joutunut, mutta iloa sain, joten tilannehan on sittenkin ihan hyvä :-)

Ekana tällainen vähän baseball-henkinen pusakka, jonka sisäpuolella lukee Bamboo, ja jonka pinta onkin sellainen jännän karhea. Tämän kanssa joutuu tekemään vähän asuyhdistelmäharjoituksia, koska mulla on niin vähän mitään ruskeaa... mutta ihan pakko oli se silti ostaa, vaikka oikeasti olen viime aikoina pyrkinyt siihen, että ostan vain sellaisia vaatteita, jotka osaan heti ostohetkellä yhdistellä mielessäni  jo omistamiini vaatteisiin. Tämä oli se säännön vahvistava poikkeus.
Nappaan tuon rintamerkin pois;
 uskoisin että se on joku jälleenmyyjille tarkoitettu koodi, eikä koriste.

Sitten collari, joka on tarpeeksi lyhyt sopiakseen hameiden kanssa - mulla kun on lyhyenä ihmisenä se alituinen ongelma, että yläosat ovat liian pitkiä ja jäävät siksi vyötärölle ikäväksi mytyksi. Ei ollenkaan mun värinen, mutta juuri siksi ihastuin ihan kamalasti!

Ja viimeiseksi totaalinen herätostos, jota en millään voi väittää tarvitsevani. Oli vain niin hieno ja tosi laadukkaan tuntuinen. Eikä maksanut kuin 30€. Buddha tuli kaverikuvaan :-)

Ysmy on tänään vielä auki ja tavaraa jäi vielä ostettavaksi kiitettävän runsaasti, eli kannattaa mennä. Lisätietoa eilisessä postauksessa.

Nukuin ihanan pitkät yöunet ja juon tässä vielä aamukahvejani - miten ihanaa ylellisyyttä! Päivän ohjelmassa on kirpparitavaroiden hinnoittelua ja kauden vika golfkierros, jonne yritämme houkutella pojankin mukaan. Vielä hän ei jaksa pelata kokonaista kierrosta, mutta saisimme kuitenkin viettää neljä tuntia yhteistä laatuaikaa ulkona reippaillen, ja hän voisi pelata edes muutaman helpomman väylän aina siellä täällä (pääsemme siis todennäköisesti pelamaan ihan omalla porukalla, jolloin ei tarvitse huomioida muiden tosikkojen pelirytmiä). Sää näyttää mitä mainoimmalta!

Hienoa viikonloppua teille kaikille!

8 kommenttia:

 1. No tuota heräteostosta en minäkään olisi voinut kauppaan jättää... ;) Hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - arvasin, että saan täällä ymmärrystä hankinnalleni :-)

   Poista
 2. Kyllä se niin on, että ne poikkeuset vahvistavat säännöt - ja se tarkoittaa, että niitä on silloin tällöin pakko tehdä. Noiden ostosten kanssa se pakko on ollut juurikin niitä tehdessä;)
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Ihania ostoksia, etenkin tuo viimeinen! Eihän sitä nyt mitenkään olisi vounut kauppaankaan jättää!

  Rentouttavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-in, koska sitten joku muu olisi napannut sen ja vähänkö olisi sitten harmittanut!

   Poista
 4. Droooool...! Varsinkin tuo collari! Tosi hyviä löytöjä teit. Ja kiitti muuten kun vinkkasit, harmi etten päässyt paikalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi kyllä ollut ihan sun aarreaittasi! Ensi keväänä sitten :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...