19.10.2013

Silmäkaviaaria - Lancôme Génifique Yeux

Oliko toi ällöttävä otsikko? Sen oli tarkoitus kuvastaa sitä, miten ihanan ylellinen tuote tämä silmänympärysvoide oikein onkaan: tuntuu mahtavan pehmeältä ja ravitsevalta ja levittyy silti kuin unelma (joskus oikein hoitava tuote on yhtä kuin paksu ja tönkkö, jota saa suorastaan runnoa iholle).

Ostin tämän vähän vahingossa Emotionin 3+1 -päiviltä, kun olivat niin ovelasti asetellet nämä näytille ihan siihen kassan viereen ja muistin siinä kassajonossa (alunperin menin ostamaan ripsaria), että kohtahan mun nykyinen silmänympärysvoide varmaan loppuu. Ja niinhän se sitten loppuikin, kun käytin sitä loppuajat paljon avokätisemmin kuin aikaisemmin :-)


Mitäpä sitä ei tekisi näyttääkseen ikinuorelta nuoremmalta? Tuloksista en voi puhua mitään, ja vaikeahan niitä on rehellisyyden nimissä näin kotioloissa todentaakin. Luotan kuitenkin brändiin, ja omaan itsesuggestioon :-)

4 kommenttia:

 1. Mullakin alkaa olla silmänympärysvoide lopussa, kiitos varteenotettavasta vinkistä! No ilman muuta, kyllä se itsesuggestio on luotettava! Ei tarvitse before-after....Kun yhtään ei vanhene - muodollisesti käyttää silmäkaviaaria ;)..

  Hyvää viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Grrrr..otsikko kieltämättä kuulostaa aika rajulta ;-). Ihana tuote varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halusin varmistaa, että saan huomionne kaiken mediahälyn keskellä :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...