2.3.2014

Faking it

Atterley Road -verkkokaupan sisäänostajilla on jotenkin mun maku: sieltä löytyy/ löytyisi aina jotakin kivaa, ja niin myös viime viikolla, kun satuin tekemään ihan nopean virtuaalipiipahduksen.

Tämä Whistlesin  "silk sweatshirt" oli alennuksessa, ja tilasin sen jo toistamiseen. Kyllä, sillä ekalla kerrallakin tykästyin siihen kovasti, mutta kokoa pienempänä rinnus kiristi sen verran, että olin fiksu ja palautin sen. Nyt taas emmin hetken noiden aavistuksen verran liian pitkien hihojen vuoksi, mutta päätin jo, että pystyn elämään niiden kanssa ja paita saa jäädä.
toppi Whistles
farkut Gap
kengät Ganni

Feikkiä kuvassa on tietysti kaikki vinosta kuvakulmasta lähtien; tänäänhän satoi räntää koko päivän, joten en suinkaan ollut missään liikenteessä tuossa asussa, kunhan halusin mallailla uusia vaatteitani (kengätkin odottavat neitsytkävelyään) ja fiilistellä kevyempiä kevätvaatteita. Ja hyvä mieli niistä tulikin!

Viikonlopun ohjelmassa on ollut laskettelua, hotjoogaa, Putouksen finaali (ihan kotisohvalta käsin, siis) ja eilinen ex-tempore minideitti mieheni kanssa, kun poikamme lähti katsomaan Talviklassikkoa kavereiden kanssa ja me saimme yllättäen kahdenkeskistä aikaa monta tuntia. Kävimme testaamassa Fredan uuden sushibuffetin, Fukun, ja sitä voi kyllä suositella lämpimästi (ainakin jos on todella nälkäinen, kuten itse olin eilen): reilun 20€ hintaan saa syödä niin, että maha raikaa ja tarjolla on niin sushia (riittävän montaa sorttia), lämpimiä pääruokia, jälkiruokia kuin hedelmiäkin. Meillä ei ollut pöytävarausta, mutta pääsimme ihan parin minuutin odottelun jälkeen pöytään; lähtiessämme, joskus seiskan jälkeen, oli eteiseen muodostunut muutaman hengen jono, mutta asiakkaiden kiertonopeus vaikutti olevan aika korkea, joten tuskin joutuu odottelemaan kovin pitkään - sushi kun täyttää vatsan yllättävän nopeasti ;-)

Sen verran paljon on ollut ohjelmaa, etten meinaa enää millään saada itseäni koiran kanssa lenkille...tässä viivytellessä ehti tulemaan pimeäkin. Käynpä siirtämässä neljännen koneellisen pyykkiä kuivausrumpuun ja yritän siltä samalta seisomalta huijata itseni ovesta ulos - ysiltä tulee Scandal, ja siihen mennessä haluan olla taas tiiviisti telkkarin äärellä (jäi niin tosi jännään kohtaan viimeksi, ihana sarja)!. Hop hop!

4 kommenttia:

  1. Kiva asukokonaisuus,nuo kengät ovat kertakaikkisen ihanat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - vielä kun niitä kenkiä pääsisi käyttämäänkin....tää räntäsade on aivan syvältä!

      Poista
  2. Oih, tuo paita! Ihan älymakee!
    Hotjoogaa haluaisin itsekin joskus kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kiitos! Hotjooga alkaa pikkuhiljaa sujumaan: ekat tunnit menivät ihan vain pystyssä tai oikeastaan asanaoissa pysymiseen ja sen kuumuuden taivastelemiseen...

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...