11.3.2014

Tavallinen tiistai

Clarksin karvakenkiin en ole sitten hitustakaan kyllästynyt!
Aah, vihdoinkin pääsin lösähtämään tähän sohvalle - eka hengähdyshetki aamuseiskan jälkeen! Lähdin töiden jälkeen suoraan asioille apteekkiin, postiin, kenkäkauppaan (hups!), Stockalle...sieltä lapsi tennisharkoista kyytiin, kotiin syömään, pikaiset asukuvat kun oli vielä valoisaa, lapsi sählyharkkoihin ja kaupan kautta taas kotiin ruokakasseja purkamaan. Onneksi on koira, jonka kanssa pääsen vielä iltakävelylle, sillä pikkulenkki tulee nyt ihan tarpeeseen! Ja sen jälkeen on vielä eilinen Good Wife odottamassa :-)

jakku Michael Kors
neule Michael Kors
hame Boden
kengät Clarks

Päivän asusta tuli vähän yllättäen näin virallinen; valitsin vaatteet sen mukaan, että ihan kohta on liian keväistä pukeutua ainakaan tähän yhdistelmään, joten nyt oli oikeastaan viimeinen hetki ennen ensi syksyä. Hui, sitä ei saa vielä ajatella!

Ostin vähän vahingossa - tai ainakin päätöksentekoprosessi oli erittäin lyhyt - nämä Addun tennaritkin tänään. Niken pinkit tossut itse asiassa houkuttelivat minut liikkeeseen sisään, mutta nämä istuivat jalkaan paljon paremmin. Mies ihmetteli viime kesänä, miksi olin valinnut kolmen viikon venereissullemme kaikkein rähjäisimmät tossut mukaan (no siksi, että ne oli niin helppo sujauttaa jalkaan ilman sukkia!), mutta nyt tänä vuonna olenkin sitten tyylikkäämmin varustautunut :-D


Hiihtoloman jälkeen kirjoittelin siitä, että pitäisi keksiä jotakin kivoja välietappeja ennen kesälomaa, joka tuntuu vielä todella kaukaiselta asialta. No, nyt sitä kivaa sitten onkin: ensi viikolla lähden pariksi päiväksi Leville ja parin viikon päästä lähden BFF:n kanssa katsomaan The Voice of Finlandin kuvauksia Turkuun. Ja kun kerran sinne asti lähdetään, päätimme jäädä yöksi, jotta voimme tehdän kevyen shoppailukierroksen ja syödä rauhassa lounaan ennen kotimatkaa. Tyttöjen reissut ovat parhautta - viime vuonna oltiin Milanossa, nyt päästään Turkuun! Kesäkuussa olen muuten menossa Nykiin työmatkalle, ja ajattelin lähteä sinne jo varmuuden vuoksi edeltävänä viikonloppuna, jotta voin rauhassa shoppailla ja nautiskella olen sitten seminaarissa täydessä iskussa. Omaan piikkinhän se menee, mutta on varmasti sen arvoinen satsaus.

Nyt laitan pojalle iltapuuron (ajatelkaa, 10-vuotias syö edelleen melkein joka ilta puuroa!) eteen ja lähden sinne lenkille. Moicculi!

10 kommenttia:

  1. Mä pääsen myös Leville työmatkalle mutta odotan sitä ihan innoissani :) ja sitten on Köpiksen reissu perheen kanssa ja pari muuta viikonloppureissua ja sitten onkin jo kesä!
    EvaK

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin Levi on työmatka, mutta aika rento sellainen ;-D Pikkuetapein kohti kesää mennään!

      Poista
  2. Ihana hame! Jos kerta NYkiin asti lentää, niin aina kannattaa muutama päivä napata ekstraa itselleen!
    Ja puuro on hyvä iltapala ihan kaiken ikäisille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän aina napata ainakin yhden illan tai mielellään päivänkin itselleni, jos suinkin matkojen yhteyteen onnistuu - ja nyt vain pistän sen onnistumaan, kun tosiaan sinne asti taas pääsen!

      Poista
  3. Kiva asu - ja kivoja matkoja sinulla edessä. Ehdottomasti kannattaa Nykin matkasta ottaa kaikki irti;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan aika onnellisen yksimielisiä ton Nykin suhteen :-D

      Poista
  4. Kivan näköiset lenkkarit, olisi kyllä itsellänikin syytä hankkia uudet tossut. Meillä kaikki muksut 6-15 v. syövät puuroa silloin. kun sitä viitsin keittää. Ja innokkain syöjä on 10 v. poika. Kun muksut olivat pieniä ja puuroa keitti joka ilta, mua itseäni alkoi jo puuron näkeminen ällöttää. Taisin saada puuronkeittoyliannostuksen, kun niin harvoin enää kattila hellalle eksyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei kukaan muu syö puuroa, ja olen monasti (vain hiljaa mielessäni, tottakai) ihmetellyt, ettei se ole alkanut pojalla tökkimään kaikkien näiden vuosien jälkeen. Mutta hyvä näin, sehän on mitä mainioin iltapala kasvavalle nuorelle!

      Poista
  5. Voi miten tyylikäs asu taas, ja karvakengät ovat kyllä niin pop!
    Pitäisi itsekin varmaan keksiä jotain kivoja välietappeja ennen kesälomaa, tänä vuonna aloitan loman vasta heinäkuun puolen välin jälkeen. No parin viikon päästä on sentään se Berliinin matka, ja eiköhän sitä jotain muutakin ehdi vielä kehitellä.

    Tuosta sun Nykin matkasta olen kyllä himppusen verran kateellinen, vaikkei ihan pelkkä lomareissu olekaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä karvakengät nimenomaan tuovat sen tarvittavan särmän, muuten olisi vähän pliisu tätiasu - onneksi ostin ne silloin taannoin!

      Mä lähtisin oikein mielelläni Berliiniin vaikka heti, olen käynyt siellä vain kerran ja aika paljon jäi vielä kaikkea olennaista näkemättä. Nykissä olen sen sijaan ollut jo monta kertaa, mutta siihen ei varmaan voi kyllästyä koskaan - saati että sen muka pystyisi näkemään/ kokemaan läpikotaisin!

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...