27.8.2014

Fall Mood Board

Caelia haastoi koostamaan syksyn fiiliksistä mood boardin, ja tässä se nyt on: syksyyni kuuluu kynttilöitä, huiveja, tyynyjä ja saaleja, kapeat farkut, nahkahameita, musta villakangastakki ja parka - harmaan sävyissä kaikki, paitsi tuo viininpunainen väriläiskä (hame). Siinäpä varmaan ne kaikkein välttämättömimmät, pärjäänpäs minä vähällä :-D

Tuo oli muuten ainoa löytämäni street style -kuva, jossa nahkahame oli yhdistetty paksuihin sukkiksiin, kaikissa muissa mimmit patsastelivat paljain säärin. Grr! Lisää Nordic Street Style Pics taken in November -kuvia, kiitos!

Kuvien lähteet: 1/ 2/ 3/ 4/ 5/ 6

8 kommenttia:

 1. Harmaat sävyt säväyttävät täälläkin - ja yllättäen tuo viininpunainen nahkahame, vaikka väri ei olekaan lempivärieni joukossa - tuossa se näyttää tosi hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttää - itse en rohkenisi koskaan yhdistellä tuolla tavalla ruskeaa, viininpunaista ja mustaa, mutta jotkut ne vaan osaa!

   Poista
 2. Kaikki kelpaisivat minulle ja samaa mieltä, nahkahameasu on tyylikäs! Kynttilät ovat kumminkin se, mitä ilman syksyä ei voi aloittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, kynttilöistä se syksy lähtee! Tein inventaarin, ja tilanne oli huono: pitää siis äkkiä käydä hamstraamassa oikein kunnon satsi.

   Poista
 3. Kivoja juttua olet koonnut kollaasiin :) Mulla sama haaste odottaa, kollaasin olen jo tehnyt mutta kuvien jäljittämin vie aikaa ;)

  Kivaa loppuviikkoa ja toivottavasti selviät migreenistä voittajana !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, migreeni vei kyllä eilisen illan mua ihan 6-0, en pystynyt mihinkään järjelliseen toimintaan. Tänään oli onneksi päivä uusi - joku tässä vähän aikaa sitten sanoikin hyvin, että ainoa positiivinen asia migreenissä on se, miten mahtavalta olo tuntuukaan, kun kohtaus on ohi..

   Poista
 4. Jesh, hyvältä näyttää! Harmaan sävyt ovat kyllä kauniita, minunkin neulevarastostani varmaan 90% on harmaata.

  Migreenit ovat kyllä tosi syvältä. Minulla oli ennen Oliviaa usein migreeneitä, mutta jostain syystä ovat raskauden jälkeen kaikonneet jonnekin (ja hyvä niin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä harmaa ihan _näyttääkin_ pehmeältä, vai mitä?

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...