15.8.2014

Jemma-asu

...tai ainakin jemmakuva männäviikolta - taitaa olla tiistailta tai keskiviikolta, kuka noita nyt laskee!

mekko Filippa K
kengät Ecco

Kuvittelin tuota mekkoa ostaessani, että sitä tulisi käytettyä ihan koko ajan (sen alle voi pukea vaikka raidallisen pitkähihaisen trikoon tai päälle neuletakin, käy sukkisten kanssa yhtä hyvin kuin paljaiden säärten, ottaa seurakseen niin sandaalit kuin korkkaritkin...), mutta niin vain se on jäänyt aika vähälle käytölle. Ainakin tähän asti, sillä nyt tykästyin siihen ihan uudelleen, joten uskaltaisin luvata, että näette sen blogissa vielä useampaankin otteeseen tässä syksyn aikana - mikä siis minun mittakaavassani merkitsee jo todella heviä rotaatiota :-)

Tunsin muuten tänään suuren piston sydämessäni, kun arvostelin erästä mainonnan konseptia siitä, miten tuollaiset "päättömät" kuvat tuntuvat kovin kylmiltä ja etäisiltä. Hah, näkisittepä mun blogin, niin tietäisitte, miten kaksinaismoralistinen olenkaan! Mutta ei voi mitään: ehdin aamulla nappaamaan viitisen kuvaa, joista jokaisessa näytän yhtä luontevalta kuin peura ajovaloissa, ja silti joku niistä on pakko valita, jos aikoo tuottaa tänne edes jotenkuten säännöllisiä postauksia  - pää irti vain, niin homma on heti 90% helpompaa. Tietty voisin pitää aina aurinkolaseja kasvoillani, ne kun tuntuvat jotenkin muuttavan ilmeen edes vähän lempeämmäksi (vika on siis selvästi silmissäni...).

En siis yritä vain olla vaikeammin tunnistettavissa, vaan kyseessä on ihan käytännön sanelema tapa. Sitäpaitsi blogilla on jo sen verran paljon lukijoita - nöyrä kiitos teille kaikille ihanille, jotka jaksatte käydä lukemassa näitä arkisia höpinöitäni! - että kuvittelisin aika monenkin tutun jo eksyneen jotakin kautta paikalle. Että moi vain teillekin :-)

6 kommenttia:

 1. ihana, luontevalta kuin peura ajovaloissa :)
  Mun pitäisi tsempata taas, jotenkin on jäänyt instapainoitteiseksi tämä minun "bloggailu".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se syksy taas tuo lisää aikaa bloggaamisellekin, odota vain niitä pimeitä iltoja :-)

   Poista
 2. Mä voisin taas joskus leikatakin sen pään kuvistani pois, en osaa kuin sen yhden ja saman poseerauksen, heheee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpö höpö, sinä näytät nimenomaan luontevalta, etkä sellaiselta yliposeeravalta tai vaivautuneelta!

   Poista
 3. Ja mekko näyttää tosi hyvältä - ansaitsee ehdottomasti lisää käyttökertoja!

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...