26.6.2015

New in

toppi Banana Republic, hame ja huivi By Malene Birger
kengät Guess
Ihastelin tätä By Malene Birgerin nahkahametta heti vuoden alussa, kun se ilmestyi mallistoon, mutta hinta oli sen verran suolainen, että ajattelin sen jäävän ikuiseksi haaveeksi. Lisäksi mulla on noita nahkahamosia kaapissa jo muutama (no, kolme) ennestäänkin, joten ei se tuntunut ihan urgenteimmalta hankinnalta.

-40% ale oli kuitenkin riittävän suuri täky houkuttelemaan ostoksille, ja hetken vielä mietittyäni (ei se edelleenkään ollut ihan ilmainen...) päätin, että nyt minusta tulee sellainen ihminen, joka ostaa tosi harkiten ja vähän, mutta aina laadukasta, ja nappasin tämän itselleni.

Nettikuvan vaikutelma ei pettänyt, sillä hame on tosiaan mitä pehmeintä nahkaa, aivan ihana! Käytön myötä nuo terävähköt laskokset pehmenevät varmasti vielä, sillä sen ei ole tarkoitus olla mikään vekkihame, vaan sellainen pehmeästi aaltoileva.

Hameessa on myös hauska vyötäröratkaisu (näet sen täältä), mutta koska mun kropalla ei kertakaikkiaan voi pitää puseroa hameen tai housujen sisällä, en myöskään voinut ottaa siitä kuvia :-) Ehkä vähän synkkä tuo koko musta asu, mutta tuovathan valkoiset paljaat sääret siihen kuitenkin vähän keveyttä.

Kädessä roikotan uutta huivia, kun sen päälle pukeminen olisi tuntunut jo vähän liioittelulta näin kesähelteillä. Pakkaan sen silti mukaan venereissulle, sillä mikään ei ole ihanampaa kuin istua iltamyöhään ulkona hyvässä seurassa viiniä rauhassa siemaillen - kunhan on tarpeeksi lämmintä päällä! Veikkaan, että viime kesänä hankittu Samujin paksu neule pääsee huivin kaveriksi useampankin iltana - jollei nyt tosiaan tapahtuisi sellainen ihme, että sääennusteet pitäisivät kerrankin paikkansa ja keli lämpenisi viikonlopusta lähtien....

Ja hei, kuka äkkäsi, että postailen aivan poikkeuksellisesti keskellä päivää? No se johtuu siitä, että tänään on mun eka lomapäivä! Woohoo, olen ihan irti !(pesen pyykkiä, pakkailen,  lusmuilen...)

13 kommenttia:

  1. Kaunis hame - ja käväisin vilkaisemassa sitä vyötäröäkin - ja hame on loppuunmyyty, joten ovat muutkin olleet aleostoksilla;)
    Ihanaa, rentoa lomaa, Hekku - ja toivottavasti myös sitä aurinkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, huomasin että oli myyty loppuun - ja siinä harkitessani ostosta kävi myös niin, että se alunperin ajattelemani koko oli ehditty myymään nollaan, ja otin sitten riskillä yhden pienemmän koon, joka oli kuin ihmeen kaupalla oikein sopiva. Aina ei auta aikailla liikaa!

      Hvyää lomaa myös sinulle, eiköhän se aurinkokin jossakin vaiheessa tule esiin...

      Poista
  2. Tyylikästä! Tuo helman mitta on kauniin klassinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pohdin vielä, pitäisikö helmaa lyhentää muutama sentti: se on jätetty ihan "auki", eli lyhennys onnistuisi - teoriassa - saksilla. Pelottaa vain ottaa mitään riskiä, vähän harmittaisi jos onnistuisinkin ryssimään koko homman, kun en todellakaan ole mikään käsityötaitaja.

      Poista
  3. Ihana ihana hame! Klassinen ripauksella rokkia! Ihanaa lomaa!

    VastaaPoista
  4. Höhöö, tulikohan kommenttiin nyt varmasti riittävän monta ihanaa :)

    VastaaPoista
  5. Voi ihana mikä hame! Todella kaunis <3

    VastaaPoista
  6. Upea hame. Tuollainen klassikko pitää paikkansa vaatekaapin kulmakivenä pitkään.
    Mietin, että olisiko sulla antaa kommentteja niistä hankkimistasi Hamam-pyyhkeistä. Olen niitä vertaillut netissä, mutta vielä en ole uskaltanut klikata ostoskoriin. Käyttökokemuksesi kiinnostavat.
    Hyvää kesää, Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hamamit ovat aivan loistavat, suosittelen lämpimästi! Kuivuvat aivan supernopeasti ja menevät pieneen tilaan, mistä molemmista täällä veneillessä isot plussat.

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...