6.9.2015

Juhlaisa viikonloppu

mekko Whistles
kengät Boden
Tämä on ollut hauska ja vauhdikas viikonloppu: perjantaina olin Gloria Fashion Show'ssa, eilen rippijuhlissa ja tupareissa, ja tänään olen taas palannut takaisin maan pinnalle siivoamalla, pyykkäämällä ja järjestelemällä kämppää kuntoon. Päivän piristys oli vierailu ystäväni luona (vein hänelle muutaman juhlamekon ja -jakun lainaksi; olemme kerrankin samankokoisia, kun hänellä on suloisen muhkea raskausvatsa :-D)

Olin niin arvovaltaisessa seurassa perjantaina, että sain kunnian istua aivan eturivissä - FROW :-) Näin siis kaikki vaatteet oikein yksityiskohtaisesti, mutta kuvien ottaminen (iPhonella) oli aivan mahdotonta. Kuvasin kyllä innokkaasti, mutta käytännössä kaikki kuvat epäonnistuivat, koska kohteet liikkuivat niin rivakasti. Täytyy siis odottaa seuraavaa Glorian numeroa, jotta voi palata taas näytösasujen pariin, mutta sen voin jo sanoa, että show'n avannut Max Mara jäi erityisesti mieleen - olisin voinut ottaa kaikki vaatteet omaan kaappini samantien!

Omasta asustani ei ole kuvaa, mutta se oli yksi yhteen tämän jo testatun kokonaisuuden kanssa. Rippijuhliin valitsin samat edelleen samat nyörikengät, mutta eri mekon - tosin mennessä satoi niin älyttömästi, että kumisaappaat olisivat olleet matkaa varten ainoa oikea valinta, sillä ballerinani kastuivat aivan läpimäriksi ja taitavat nyt olla entiset. Juuri nyt se ei harmita aivan kamalasti, sillä olen jokseenkin kyllästynyt ballerinoihin, enkä ole laittanut niitä jalkaan oikeastaan muuten kuin autoilukengiksi (aitojen Todsien puutteessa).

Nyt mulla on ohjelmassa vielä koiratreffit, kun tuttujen piskuinen westiepentu tulee meidän pihalle leikkimään koiramme kanssa. Omakin pentukuume nostaa taas päätään, kun saa seurata söpön karvapallon pyörimistä ja touhuilua!

******
pari tuntia myöhemmin: sadan kuvan jälkeen yksi semihyvä otos...


4 kommenttia:

  1. Aivan ihana mekko! Tuo leikkaus on varsin nerokas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...ja siinä on mukava olla ja istua, kun on tarpeeksi väljyyttä!

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...