14.9.2015

Kertaalleen kuopattu

Otsikko viittaa siihen, että ehdin jo kerran suurielkeisesti hyvästelemään kesäkelit ja -vaatteet, mutta niin vain viime viikon lopulla oli niin kaunista ja aurinkoista, että valkoiset farkut tuntuivat ihan oikealta valinnnalta.

Ja niin vain onnistuin jokaisessa ottamassani kuvassa seisomaan takki vinossa ;-D

takki Esprit
toppi Banana Republic
farkut Filippa K
kengät Sofie Schnoor

Joudun nyt naputtelemaan tämän tekstin pikapikaa valmiiksi, sillä illan ohjelmaan kuuluu vielä mm. koiran lenkitys, pojan kuskaus golftreeneihin, pikapiipahdukset Postissa, Henkkamaukassa, ruokakaupassa ja Clas Ohlsonilla. Sitten vielä oma ratsastustunti, koira uudelleen iltapisulle ja suoraan nukkumaan... ei tarvitse varmaan odotella unta kovinkaan pitkään! Työpäiväkin koostui kahdesta piiitkääästä jorystä, joita erotti pikainen lounas - ehdin sentään syömään, joten pisteet mulle siitä! Pari päivää on vielä vähän härdelliä, koska mieheni on matkoilla, mutta loppuviikolla pitäisi olla vähän rauhallisempaa ja oikein odotan jo sitä hetkeä, kun saan lösähtää sohvalle viinilasin kanssa telkkaria katsomaan; se hetki koittaa viimeistään perjantaina, kun Vain elämää alkaa!

Siihen asti ehkä näkemiin, ja mukavaa viikkoa kaikille. Pus!

12 kommenttia:

 1. Mä odotan myös Vain elämää-sarjaa vaikkei esiintyjä kattaus olekaan paras. Toi takki on todella kaunis, leikkaus ja väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - vähän noin "kirkas" väri tuntuu rajulta, mutta on toisaalta kivaa vaihtelua harmaan eri sävyihin :-)

   Poista
 2. Kaunis takki <3 En jaksa odottaa, että pääsen käyttämään omaa sinistä takkiani :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen on nyt todella nostanut päätään; mullakin sekä tummansinistä että vähän kirkkaampaa hiipinyt ihan salaa eri muodoissaan vaatekaappiin...

   Poista
  2. Se on vielä niin helppo yhdistää oikeesti melkein mihin vaan ja kivaa vaihtelua ainaiselle mustalle :-) Nyt jopa toivoo, että tulis vähän viileemmät kelit ;-)

   Poista
 3. Vipinä ilta tiedossa sulla. Kaunis takki ja mukavan näköinen kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vipinääpä hyvinkin - nyt ehdin hetkeksi istahtamaan vielä koneelle, mutta pitäisi kyllä painua pehkuihin samantien, jottei olisi aamulla ihan nukkuneen rukous. Kiitos kehuista!

   Poista
 4. Ihanan raikas asu - tuo toppi näyttää todella kauniilta!
  Rauhallisempaa viikkoa ja upeita syyspäiviä!

  VastaaPoista
 5. Jee, Vain elämää! Täytyy taas varustautua nenäliinapaketilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kaudella pitäisi olla paremmat bileet ja vähän vähemmän itkua - vaan eiköhän sitä muutaman kerran silmäkulma kostu ihan väkisinkin....

   Poista
 6. Olin liian nopea :)
  Upean värinen tuo rotsi!

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...