30.10.2015

Pooloillen

Etsin Stockalta mustaa villapooloa, mutta sopivaa ei tullut kohdalle. Sen sijaan tämä Globalin kasmirneule oli mahdoton ohittaa: 100€ hinta oli mielestäni oikein kohtuullinen ihanan ohuesta ja pehmeästä neuleesta, joka on suorastaan ilo pukea päälle. Keskiviikkona oli jo aamulla niin kylmä, että oli pakko käydä vaihtamassa ajattelemani silkkitoppi tähän lämpimämpään asuun, mutta sitten ensi viikon keli näyttääkin taas vähän lämpimämmältä - pukeudu nyt siinä sitten asianmukaisesti?!

Taistelin tuskissani tuon valokuvan kanssa (kamalan varjoisa, mutta lisävalotus olisi tehnyt neuleesta lähes valkoisen), kun taas juuri nyt ulkona olisi mitä ihanin auringonpaiste ja minä tietysti kökötän sisätiloissa odottamassa seuraavan palaverin alkamista ...oi, ollapa vapaabloggaajatar, niin saisin ihanat ulkokuvat syyskuun väriloistossa ja ihanassa valossa!

No, sellaista tuskin on odotettavissa ihan lähiakoina - tai jos työni loppuisivat, kökkisin vain kotona verkkareissa (enkä voisi shoppaillakaan), joten eihän mulla olisi mitään kuvattavakaan... ihan hyvä sittenkin näin, kun tarkemmin puntaroi asiaa :-)

****
(jatkan kirjoittamista illalla kotona)
Suunnistin tänään töiden jälkeen Punanaamioon ostamaan huomisiin Halloween-bileisiin koko perheelle peruukkeja. Pikkuputiikki oli niin tupaten täynnä, että ulkopuolelta katsottuna näytti siltä, kuin siellä olisi ollut megabileet! Onneksi joku ihana tyyppi - jolle olen iltani velkaa - vinkkasi ovella, että yläkerrassa oli myös käteiskassa, ja suoriuduin alle puolessa tunnissa koko keikasta. Miten kaikki olivatkin jättäneet Halloween-rekvisiittansa hankkimisen noin viime tinkaan?! Meitsi on sitten huomenna mustatukkainen femme fatale (satsaan myös punaisiin huuliin), mieheni sai ihanan 80-luvun liehuletin takatukkineen ja poika valtaisan afron - olemme siis varsin näyttävä kööri :-D Mitään muuta erityistä ei olekaan ohjelmassa, mutta jos keli on hyvä, olisi kiva päästä tekemään koiran kanssa oikein pitkä kävely päivänvalon aikaan.

Tämä ilta on kuitenkin Vain elämää -ohjelman ja Papet-cavan, poks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...