6.12.2015

Asu juhlava.

Olin erittäin ilahtunut saadessani kutsun itsenäisyyspäiväkokkareille - etenkin, kun kutsussa pyydettiin juhlavaa pukeutumista! Arvasin, että näihin kemuihin kannattaa vähän panostaa ja onneksi mulla oli tämä Jaegerin pitsimekko kaapissa valmiina juuri tällaista tilaisuutta odottamassa. Kaikki vieraat olivatkin noudattaneet pukukoodia suorastaan esimerkillisesti, ja tuntui kyllä itsenäisyypäivän arvoiselta illalta, kun miehillä oli joko smokit tai tummat puvut, ja naisilla tosi tyylikkäitä mekkoja tai juhlahousuja. Kauniilla tytöillä oli upeita mekkoja ja juhlakenkiä, ja komeilla pojilla kauluspaidat, pikkutakit, geelatut tukat ja mirrit kaulassa.  Ihanaa!

Lähtiessä kävin vain kuten aina, ja tuli ihan kamala kiire enkä sitten millään ehtinyt nappaamaan kuvia, mikä tietysti harmitti, sillä olen ollut muutenkin laiska postaamaan asukuvia ja mielelläänhän sitä jakaisi näitä juhlavampiakin valintoja niiden iänikuisten neule&farkut-asujen lisäksi. Niinpä sitten yhden jälkeen kotiin päästyäni (mieheni on reissussa ja lapsi oli yökylässä, joten olin ihan vapaana agenttina bilettämässä :-D) kiskoin vielä korkkarit jalkaan, sytytin kaikki mahdolliset valot ja yritin etsiä mahdollisimman hyvin valaistua kohtaa - joka siis löytyi juuri tuon oven edestä, siksi ruma tausta.

No, kaikkihan näyttää sujuneen oikein hyvin, paitsi että kun kuvaa katsoo vähän tarkemmin, näyttää mielestäni aika lailla siltä, että mulla olisi kengät väärissä jaloissa :-) Sen verran monta samppanjalasillista tuli nautittua, etten yhtään ihmettele tätä lopputulosta - onneksi siellä kylässä oli sentään mekkokin oikeinpäin päällä!

Että niin hauska ilta, ja ihan täysin tämän hentoisen päänsäryn arvoista. Aamupäivä on mennyt hissukseen töitä tehdessä ja muutamia lahjoja paketoidessa; poika tuli yökylästä vasta puolenpäivän jälkeen kotiin, joten ei tarvinnut esittää yhtään reippaampaa kuin mitä oikeasti olikaan. Nyt on jo huutava nälkä, joten elämä alkaa selvästi voittamaan. Täten toivottelen kaikille mahtavaa itsenäisyyspäivää - olkaamme ylpeitä itsenäisesti ja urheasta Suomesta! Eläköön! Eläköön! Eläköön!

6 kommenttia:

 1. Kaunis juhla-asu. Ihanaa, kun joku viitsii järjestää "pukujuhlia".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja olen samaa mieltä, aivan mahtavia ovat tuollaiset viitseliäät ja vieraanvaraiset ihmiset, jotka haluvat ja ehtivät ja jaksavat nähdä kaiken sen vaivan, mitä juhlien järjestämiseen liittyy!

   Poista
 2. Vau mikä tyylikäs ilmestys olet! Aivan liian harvoin on kyllä tuollaisia juhlia, että saa oikein kunnolla pukeutua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, kyllä jaksaisin tälläytyä useamminkin, jos joku vain jaksaisi järjestää juhlia - ja edes kerran vuodessa pitäisi itsekin olla emäntänä. Siinäpä muuten hyvä tavoite ja uudenvuodenlupaus: ainakin yhdet kemut!

   Poista
 3. Todella kaunis mekko, ihana! Ja varmasti on mukavaa joskus mennä juhliin jossa kaikki ovat panostaneet pukeutumisella. Tekee tilaisuudesta arvokkaan =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Arvokas oli juhlan aihekin, joten oli _todella_ hyvä syy pukeutua juhlavasti!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...