29.11.2015

Malou C'n showroom

Pääsin pitkästä aikaa oikeille ostoksille, eli liveshoppailemaan, kun silmiini sattui Malou C:n ystiskutsu, ja sain vielä työkaverin houkuteltua mukaan ex-tempore shoppailuseuraksi. Malou'n showroom on Vallilan puolella, eikä varmaan olisi tullut lähdettyä "sinne asti" (Helsingin keskustasta 10 min...) pimeänä ja sateisena iltana ilman omaa autoa - onneksi sellainen siis sattuu olemaan :-D


Perille päästyämme matka ei sitten enää tuntunutkaan minkäänlaiselta rasitteelta, niin mukava tunnelma ja emäntä meitä oli vastassa! Malou'n konsepti perustuu huolella kuratoituun tarjontaan ja jatkuvuuden periaatteeseen: kaikki esillä olevat vaatteet on valittu siten, että ne sopivat toisiinsa ja uutuudet täydentävät edellisen kauden valikoimaa, eli joka sesonki ei tarvitse hylätä kaikkea vanhaa ja hankkia kokonaan uutta. vaan voit laajentaa hyvää pohjaa vielä entisestään. Kaiken lisäksi omistaja-Mikaelalla tuntui olevan varsin hyvä silmä ja tyylitaju, ja häneltä tuli sekä hyviä ehdotuksia että sopivan rehellistä palautetta, kun sovittelimme vaatteita huolella ja hartaasti. Skumppatarjoilu oli täydellinen loppusilaus :-)


Valikoimasta löytyy mm. Selected Femme, Mos Mosh, Denim Hunter, Markberg (laukkuja), Edblad (koruja) ja Black Swan. Selected Femme on vanha tuttu, jossa on mielestäni hyvä hinta-laatu-suhde sekä sopivan hillitty tyyli; Markbergin laukut olivat uusi löytö, ja vaikken vielä langennut niihin, en ehkä ensi kerralla enää malttaisi olla ostamatta...

Facebookin ja Mikaelan juttujen perusteella tuntui siltä, että asiakkat tulevat paikan päälle enneminkin ryhminä (ystäväporukka, firman naiset, pikkujoulut...) kuin ihan yksitellen shoppailemaan - mikä onkin varmaan yrittäjän näkökulmasta se toimivampi vaihtoehto. Sijainti jo vaatii sen, että aikaa on oltava ainakin siirtymiisiin, vaikka onnistuisikin tekemään nopeitä täsmälöytöjä, kuten minä tein: pari kierrosta rekiltä toiselle, lempparit käsivarrelle ja suoraan sovittamaan (ei jonoja!), minkä jälkeen helmet erottuivat nopeasti ja pääsinkin kassan kautta sohvalle kaverin apumakutuomariksi.


Omat valintani olivat kaikki mustia, ylläri vaan taas. Mustaa t-paitaa ja pitkähihaista cupro-toppia en nyt kuvaa tänne, mutta tässä sen sijaan uusi nahkajakkuni. Tadaa! Se on mitä pehmeintä nahkaa, aivan uskomattoman ihana päällä. Hihoissa on takaosa neulosta, mikä vielä lisää käyttömukavuutta, sillä mulla on sen verran paksut käsivarret, että moni jakku ei oikein istu siitä syystä.

jakku Selected Femme
t-paita Lindex
farkut J. Crew
kengät Ganni

Puin kuvaan alle harmaata, jotta jakun etuosa erottuisi paremmin; oikeassa elämässä helpoin ja tylsin vaihtoehto on tietysti musta toppi. (Mulla on muuten krooninen pula kivoista topeista, mutta palataan siihen myöhemmin.) Samaten uskoisin, että suorat housut tai kynähame voisivat olla kiva alaosa jakun kanssa, mutta myönnän että näin sunnuntaiaamuna vähän laiskotti ja tyydyin helpoimpaan vaihtoehtoon. Lisää erilaisia asukuvia on siis pakko postata, kunhan pääsen jakun kanssa tositoimiin ensi viikolla!

Tänään juhlimme kummityttäremme syntymäpäiviä, ja sen jälkeen mun on valitettavasti mentävä vielä konttorille valmistelemaan huomista workshopia. Muuten voisin tehdä hommat kotoa käsin (paitsi että haksahdin kirjoittamaan tätä postausta...), mutta kun on pakko tulostaa oheismateriaaleja ja sitä ei voi etänä hoitaa. Nyt vähän harmittaa, etten jaksanut jäädä minään iltana hoitamaan tuota tulostusprojektia kuntoon, mutta kun työpäivät olivat jo valmiiksi aika pitkiä ja etenkin intensiivisiä, ettei ylimääräisiä paukkuja enää liiennyt noinkaan helppoon hommaan - ja kuten huomaatte, meillä ei todellakaan ole sihteereitä, joilta voisi pyytää apua tällaisiin hommiin, vaan jokainen hoitaa valmistelunsa ihan itse tittelistä tai työvuosista riippumatta. Olisko joku kiinnostunut markkinoinnin harjoittelupaikasta?!

Aurinkoista sunnuntaita teille kaikille mahdollisimman kivojen asioiden ja askareiden parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...