6.11.2015

Juhliin

Tämä kortti on lapsemme serkkua varten,
meillä on tosi monella synttärit marraskuussa
(nyt ei ole tarjolla parempaa kuin pikainen kännykkäräpsy)


Huominen on poikamme päivä, sillä juhlimme hänen 12-vuotissynttäreitään suvun ja läheisten kanssa - aina yhtä tärkeä hetki! Varsinainen juhlapäivä oli jo muutama päivä sitten; silloin kyynelehdin tapani mukaan heti aamulla, kun kertasin lapselle jokavuotista tarinaani siitä, miten monta vuotta sitten aamulla aikaisin lähdimme hänen isänsä kanssa kohti Naistenklinikkaa ennen päivänvaloa (suunniteltu sektio, olimme leikkausjonossa ekoina), ja miten kamalasti meitä jännitti, ja miten siitä tuli loppujen lopuksi elämäni hienoin ja upein päivä. *pyyhkii kyyneleitä taas*

Huomisen simppeli menu on mietitty, kämppä siivottu (kerrankin osui siivouspäivä sopivasti juhlien aatoksi, thank god!), ja koristeet ja kukatkin jo laitettu esille, mutta huomenna pitää vielä käydä kaupassa ja LAITTAA KAIKKI NE SAFKAT! Kaiken lisäksi, jos vanhat merkit pitävät yhtään paikkansa, paukkaa äitini tänne jo vähintään paria tuntia aikaisemmin "auttamaan" - tarkoitus on toki hyvä, mutta siinä härdellissä olisi kyllä parasta olla ihan vain perheen kesken, kun muutenkin meinaamme kaatua toistemme jalkoihin säntäillessämme kuin päättömät kanat viime hetken pikkuaskareita suorittaen... 

No mutta, vaikka ennen juhlia kaikki onkin yhtä kaaosta, olen siinä hyvä että stressini loppuu siinä vaiheessa, kun ekat vieraat astuvat ovesta sisään (ja kuuluu eka poks!). Sitä odotellessa lähden nyt kauneusunille keräämään voimia suuria tunteita ja mahdollista pitkää iltaa varten. Hyvää  yötä!

9 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon päivänsankarille ja mukavia juhlia!

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihana kortti! Ja hei, minä kyynelehdin täällä kun kerroit tuota tariaan =D. Teen nimittäin ihan saman, joka vuosi tyttäreni kuulee (halusi tai ei) kuinka hän tuli maailmaan ja miten ihana se päivä oli ja kuinka hän teki meistä maailman onnellisimmat vanhemmat =D. Ihanaa juhlapäivää teille ja lämpimät onnittelut päivänsankarille <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika äiti varmasti tunnistaa sen mielettömän haikeuden ja ylpeyden ja onnen ja ilon tunteen, kun käy läpi lapsen syntympäivän tunnelmia joka vuosi!

   Ja kiitos, juhlitaan isosti maailman tärkeintä asiaa :-)

   Poista
  2. ...aika MONI äiti piti kirjoittamani

   Poista
 3. Hurjasti onnea päivänsankarille, vaikkakin näin myöhässä :)

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...